Annonce
Middelfart

Unge fra Middelfart smeltede akkorder og tekst sammen til sange under workshop

Musikeren Carsten Lykke besøgte Fænosund Friskole for at sætte musik og tekst på dagsordenen hos skolens 8. klasse. Foto: Fænosund Friskole.
Annonce

Middelfart: Det har aldrig været nemmere at lytte til musik - men hvilket arbejde ligger bag sangene, som høres på diverse streamingtjenester? Det lærte Fænøsund Friskoles elever i 8. klasse, da de fik besøg af musikeren og sangskriveren Carsten Lykke forleden. Musikeren skulle lære eleverne at skrive sange, samt forstå hvordan akkorder og tekst koges sammen til en færdig sang.

- Jeg tror, at børnene fik en ret god fornemmelse af hvor meget arbejde, der ligger bag de sange, de hører i dagligdagen, men også fik en oplevelse af, at sangskrivning er et fantastisk sted, hvor man kan udtrykke sig og få afløb for en masse af de tanker, man går rundt med som teenager, siger Carsten Lykke, som har været i musikbranchens spotlys siden 1993.

Annonce

Årgang 2006 og Lykke

Under musikerens sangskrivningsworkshop blev klassen delt i fire bands, som hver skulle arbejde med både musik og tekst til temaer, som klassens elever havde valgt i fællesskab. Temaerne var "årgang 2006" og "Lykke".

Herefter kom de fire bands på skift forbi Carsten Lykkes medbragte hjemmestudie og indspillede både musik og sang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Langt flere end ventet er blevet podet: Flere tusinde lagde vejen forbi midlertidigt testcenter

Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce