Annonce
Fredericia

Unge i nattelivet: Det er godt, at vi har Natteravnene

Humøret er højt blandt de unge kvinder, som glæder sig over mødet med de tre Natteravne. Her er det (fra venstre): Kristoffer Holst, Sanne Rasmussen, Sandra Christensen, Margot Hasager, Sanne Møller, Julie S. Møller, Lars Kovaltsenko og Bonnie Laursen. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: Tre af Fredericias natteravne er på "patrulje" rundt i nattelivet for at skabe tryghed og give de unge mulighed for en afslappet voksensnak, hvis de har lyst.

Og de unge, trioen møder, er glade for de voksnes tilstedeværelse i deres natteliv. Ikke alle har lyst til at tale med ElboBladet om det - og nogle er måske også lidt for fulde til citat. Men nogle vil og kan godt.

- Vi har snakket med Natteravnene mange gange, lyder det fra en flok kvinder i alderen 17-19 år.

En af dem fortæller, at hun en gang blev forfulgt af en mand.

- Så fulgtes jeg med Natteravnene, og så forsvandt manden, siger hun.

De unge er glade og i fællesskabets vold på en måde, der måske kunne få nogle voksne til at sige "tag det nu roligt". Men Natteravnene smiler og taler roligt og ufordømmende med flokken. Det er tydeligt, at de unge er glade for kontakten.

Flokken er på vej mod et af nattelivets vandhuller, selvom de allerede har slukket tørsten et par gange i aften. Faktisk indrømmer de, at de måske er en anelse fulde - men de er klare nok til at takke Natteravnene for den frivillige indsats. Og inden de to flokke fortsætter i hver sin retning, er de unge forsynet med bolcher, balloner og kondomer. For man ved jo aldrig, hvornår man får brug for et bolche.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Fynsk familie er blevet milliardærer på olie: - Det ville være bedre, hvis vi kunne undvære det

Annonce