Annonce
Fredericia

Ungt plejefirma afviser dumping: - Vi lægger en pris, så vi kan drive en virksomhed

Valentina Demiraj er direktør for Sundplejen ApS, som siden 2017 har leveret hjemmepleje i Haderslev Kommune. Selskabet valgte at byde ind på opgaven i Fredericia Kommune og vandt opgaven med den laveste pris. Hun fastholder, at prisen er realistisk og påpeger, at den er højere end prisen, selskabet får i Haderslev Kommune. Arkivfoto: Martin Ravn
Sundhedsplejen ApS har de seneste to år leveret privat hjemmepleje i Haderslev Kommune til en lavere pris, end de har udsigt til at få i Fredericia. Ordren over fire år skønnes at have en værdi af 115 mio. kr., og det hænger fint sammen, fastslår plejefirmaets direktør.

Fredericia: Den nye spiller på hjemmeplejemarkedet i Fredericia Sundhedsplejen ApS afviser at have tilbudt hjemmepleje til dumpingpris i udbudsrunden.

- Vi får en højere pris end vi får i Haderslev Kommune, hvor vi har leveret de seneste to år og har en god forretning. Selvfølgelig byder vi ikke bare en pris ud, men lægger en pris, så vi kan drive en virksomhed, siger direktør for Sundhedsplejen ApS Valentina Demiraj.

Der er endnu ikke skrevet kontrakt mellem Sundhedsplejen ApS og Fredericia Kommune, men direktøren har fået besked på, at hendes firma har vundet opgaven, der ifølge udbudsmaterialet har en anslået værdi på 115 mio. kroner.

- Kan du sige noget om, hvordan I forestiller jer at gribe opgaven an?

- Ikke før vi har kontrakten endeligt i hus. Det mener jeg vi skal have på plads først, siger Valentina Demiraj.

Annonce

Vi får en højere pris end vi får i Haderslev Kommune, hvor vi har leveret de seneste to år og har en god forretning. Selvfølgelig byder vi ikke bare en pris ud, men lægger en pris, så vi kan drive en virksomhed.

Direktør for Sundhedsplejen ApS Valentina Demiraj.

Positiv egenkapital

I dag leverer Sundhedsplejen ApS hjemmepleje i fritvalgsordningen i Haderslev Kommune og er på vej til at etablere afdeling i Aarhus.

Da opgaven i Fredericia kom i udbud i september, valgte selskabet at byde ind.

For at byde skulle selskaberne kunne dokumentere, at de i det senest afsluttede regnskabsår havde en omsætning på mindst 10 mio. kroner inden for praktisk bistand, personlige plejeopgaver døgnet rundt, samt udvalgte delegerede sygeplejeydelser til borgere.

Desuden skulle selskabet have en positiv egenkapital og positiv soliditetsgrad.

Det er ikke muligt i selskabets regnskab at se total omsætningen, men bruttooverskuddet i regnskabsåret 2017/18 udgjorde godt otte millioner kroner og egenkapitalen var på knap 2,5 mio. kroner.

Fra Horsens til Haderslev

Valentina Demiraj etablerede sig i første omgang i Horsens, hvor selskabet var en af seks leverandører af privat hjemmepleje. Selskabet droslede imidlertid ned og rykkede aktiviteterne til Haderslev, hvor Sundplejen ApS blev etableret i 2017, og siden har leveret privat hjemmepleje.

Ifølge udbudsmaterialet har virksomheden tilbudt at løse opgaverne praktisk bistand, pleje og sygeplejeydelser i henholdsvis dag- og aftentimerne til 297 kroner til 455 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen har givet sig til kende: Kommunen efterlyser bådejere på brandtomt

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce