Annonce
Erhverv

Ungt rejsebureau forudser fordobling af omsætning

Rasmus Kirketerp og Wendie Pedersen driver rejsebureau fra privaten i Trelde. De regner med at nå en rekordomsætning i 2019. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Tre år gammelt rejsebureau med fokus på eksotiske rejser forventer rekordomsætning i 2019.

Trelde: Rejsebureauet Caribia Travels ApS har store forventninger til omsætningen for 2019. Indehaverne, kæresteparret Rasmus Kirketerp og Wendie Pedersen, har siden 2017 drevet bureauet fra Trelde, med en kort afstikker til Vejle med kontor og ansatte.

- Efter at være gået tilbage til kun at være to personer eksploderede vores omsætning. Da vores regnskab er periodiseret i forhold til afrejsedato, så betyder det, at vi i 2019 kommer til at få et rekordår med en omsætning i omegnen af 20 millioner kroner. Vi giver os selv plads til at teste nye ideer, og vi er ikke bange for at fejle. Vi fokuserer på det positive, som eksempelvis vores egenkapital, som igen i 2018 øges til trods for, at firmaet 31. januar 2018 kun var to og et halvt år gammelt. Vi glæder os til at kunne fremvise endnu et flot resultat for 2019, fortæller Rasmus Kirketerp.

Ifølge årsrapporten for 2018 var omsætningen i 2017 9,5 millioner kroner og i 2018 10,7 millioner kroner. Selskabets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 1,2 millioner kroner til 1,1 millioner kroner i samme periode. I samme periode er egenkapitalen vokset fra 50.219 kroner til 91.379 kroner.

Annonce

Stolte af størrelsen

Parret er også glade for igen at have skabt et overskud i firmaet.

- Vi er ekstremt stolte af at have genereret endnu et overskud til trods for, at vi i 2018 blandt andet investerede i et omfattende og omkostnings-tungt back office-system, siger Rasmus Kirketerp.

Det har været medvirkende til, at overskuddet i 2018 var på 53.000 kroner før skat, rundt regnet 300.000 kroner mindre end året før.

- Ved at undgå kontorleje og ansatte kan vi i stedet fokusere på at skræddersy kvalitetsrejser til den skarpeste pris på markedet. Det giver samtidig frihed til at kunne arbejde, hvor og hvornår det passer os. Det er uvurderligt for os. Siden vi startede Caribia Travels, har vi lært utrolig meget og lærer stadigvæk hver dag. Vi har altid været 100 procent tro mod vores koncept. Vi har en kreativ tilgang til hver enkelt opgave og er stolte af at være et lille rejsebureau på blot to personer, fortsætter han.

Hjemmeside er vigtig

Det fungerer godt for parret at arbejde hjemmefra.

- Vi har 180 graders panorama-udsigt over Vejle Fjord, og når vi arbejder 16-18 timer hver dag, giver udsigten fornyet energi selv på regnfulde dage. Vi kan sænke skuldrene, og er der brug for en lille pause, kan vi gå en tur langs stranden eller blot åbne døren og lytte til beroligende bølgeskvulp, lyder det.

For Caribia Travels, der altså ikke har et større kontor centralt placeret et sted, er firmaets hjemmesider ekstra vigtige.

- Vores hjemmesider er vores ansigt udadtil. Derfor er vi godt i gang med at udviklingen af et spritnyt design og masser nye features, fortæller Rasmus Kirketerp.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce