Annonce
Middelfart

Unikke møbler ønskes til Middelfart

Kan man få en Superwerk til Middelfart? Ønsket er der i hvert fald hos de adspurgte elever på Middelafrt Gymnasium, er gerne vil købe unikke genbrugsmøbler. Foto: Michael Bager
En undersøgelse blandt skolens elever peger på, at flertallet gerne vil købe unikke møbler i et unikt værksted som Superwerk. Men det er kommunen, der skal have et ønske om at få et værksted som Superwerk til byen.

Middelfart: Der er masser af genbrugsmøbler i Middelfart, men ingen er som dem i Superwerk.

Miriam Diemer og Benjamin Skjødt har lavet en spørgeskemaundersøgelse blandt eleverne på gymnasiet, og denne viser, at der er stor interesse for at bruge en butik som Superwerk, hvor upcyckling af møbler kan fylde en ny lejlighed for små penge. Ønsket om unikke, genbrugte møbler er stort blandt de medstuderende.

På Superwerk smiler produktionsassistent Peter Helge Skjødt og projektleder Jacqueline Andersen stort, når de bliver spurgt, om man kunne tænke sig at starte et lignende værksted op i Middelfart.

- Bare sig til, så kommer vi. Men det er kommunen, der skal bede om det, siger Peter Helge Skjødt.

Annonce

Et andet tilbud i Middelfart

Men hos Middelfart Kommune er man lidt mere tilbageholdende. Her findes der allerede et tilbud til unge, der har brug for lidt støtte til at komme ind på arbejdsmarkedet eller i gang med en uddannelse.

- Vi har et samarbejde med byens virksomheder om praktik i løntilskud. Og her kommer de unge også videre. Vi vil have dem ud i virksomheder med jobmuligheder, fortæller Jeanette Johansen, der er teamleder i job og uddannelse under Job- og Vækstcentret i Middelfart Kommune.

Hun fortæller, at man i Middelfart har haft et lignende tilbud med et værksted, hvor der har været en butik i gågaden for nogle år siden.

- Husleje i gågaden er dyrt. Vi lykkes med at finde praktikpladser. Det er den strategi, vi har valgt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kunstskabet samler ind til børn på flugt

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Annonce