Annonce
Trekantområdet

Universal Transport fik årets Well Done-pris

Brian og Tina Søgaard grundlagde Universal Transport for 29 år siden med en enkelt bil. I dag har virksomheden 85 biler og 130 ansatte, og tirsdag blev den indsats belønnet med Business Vejles Well Done-pris.  Foto: Palle Søderberg
Virksomheden, der næste år kan fejre 30-års jubilæum, blev tirsdag hædret i Spinderihallerne af Business Vejle.
Annonce

Vejle: - Vi går jo ikke til daglig og tænker, at vi fortjener en pris, men det er da superdejligt, at der alligevel er nogen, der lægger mærke til os og synes, vi gør det godt.

Sådan lød det fra en tydeligt rørt Brian Søgaard, da han sammen med sin hustru, Tina, tirsdag aften tog imod Well Done-prisen til deres fælles virksomhed Universal Transport.

Prisen uddeles af Business Vejle som anerkendelse af en lokal virksomhed, der "sætter Vejle på landkortet ved at skabe øget opmærksomhed" og er "med til at udvise dynamisk erhvervsudvikling i Vejle-området", som formand Peter Skou blandt andet sagde det i begrundelsen for, at valget var faldet på Universal Transport, der har 130 ansatte og som i 2021 kan fejre sit 30-års jubilæum.

Annonce

Hele familiens pris

Brian og Tina Søgaard havde taget deres tre børn med til prisoverrækkelsen i Spinderihallerne.

Omkring 60 Business Vejle-medlemmer deltog og fik også en rundvisning i blandt andet FabLab.

- Vores ældste, Louise, var to år, da vi startede, og hun var med ude at køre mange ture i vores allerførste bil. Nikolaj kom til i 1994 og Benjamin i 1996, så firmaet har været en del af deres liv altid. Derfor skulle de med, for prisen er også til dem, lød det fra Brian Søgaard, der ikke er helt uvant med at modtage priser på virksomhedens vegne.


Vores yngste, Louise, var to år, da vi startede, og hun var med ude at køre mange ture i vores allerførste bil. Nikolaj kom til i 1994 og Benjamin i 1996, så firmaet har været en del af deres liv altid.

Brian Søgaard, indehaver, Universal Transport


I 2016 modtog Universal Transport således prisen som "Årets rummelige virksomhed", der uddeles af Vejle Kommune.

Annonce

Biler i kredsløb

Ud over æren og et diplom inkluderede prisen et kontant beløb på 10.000 kroner og et maleri af Lissi Riis Vestergaard, Uhrhøj.

Den pensionerede skolelærer blev hyret til opgaven efter at have haft et af sine malerier på auktion ved Danmarks Indsamlings store tv-show i Vejle Musikteater i januar, og hun havde taget udgangspunkt i prisvinderens navn, da hun skulle finde et motiv.

- Jeg kendte faktisk ikke meget til Universal Transport, da jeg fik opgaven, men jeg tænkte, at navnet mindede lidt om "universet", så der startede jeg fra, fortalte Lissi Riis Vestergaard, hvis motiv viser et himmellegeme med en ring af Universal Transport-biler i kredsløb omkring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Niras og Rambøll-analyse: Klapning af opgravet havbund er eneste vej frem for Marina City

Annonce