Annonce
Middelfart

Ure- og smykkebutik trækker sig fra Middelfart: - Vi skal koncentrere os om den ene gode butik

Anette Jensen driver også en Klokken i Fredericia sammen med sin mand Johnny Jensen. Arkivfoto: Sofie Secher Karlsen.
Efter et par år med adresse i Algade har ure- og smykkebutikken Klokken valgt at lukke butikken i Middelfart. Ifølge Klokkens ejere er det omstændigheder i Middelfart, der  gør, at de må trække sig.
Annonce

Middelfart: Ure- og smykkeforretningen Klokken på Algade 34, har den senere tid holdt butikken midlertidigt lukket.

Butikken åbnede november 2018, da ægteparret Anette og Johnny Jensen valgte udvide forretningen, der ellers kun holdt til i Fredericia, med en butik i Middelfart. Ifølge Anette Jensen skyldes den midlertidige lukning flere ting.

- Der har været personalemangel på grund af corona, som har gjort, at vi har måttet lukke ned. Vi forsøgte på et tidspunkt at åbne, men der kom ikke nogen kunder, så det ville ikke give mening at have en siddende i Middelfart, mens vi har travlt i Fredericia. Derfor har vi valgt lukke butikken i Middelfart midlertidigt, forklarer Anette Jensen.

Anette og Johnny Jensen åbnede ellers butikken i Middelfart, fordi de netop oplevede, at Klokken havde mange kunder i byen.

Klokken i Middelfart åbner dørene igen 16. juli, men hvor længe den så har åbent, er der uvished om. Ægteparret har nemlig taget en beslutning om at lukke butikken i Middelfart permanent.

- Det har været op ad bakke for os. Først blev gågaden gravet op, og så kom corona. Vi skal koncentrere os om den ene gode butik i Fredericia, siger Anette Jensen.

Det er ikke muligt at give en dato for, hvor det sker. Beslutningen er truffet, så nu venter parret egentlig bare på, at lejemålet ophører. Med mindre det kan opsiges tidligere, regner Anette Jensen med, at Klokken Middelfart lukker efter nytår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce