Annonce
112

Uroligheder på stadion efter fredagens kamp: Politiet kalder det en "trist udvikling"

Arkivfoto: Michael Bager
Politiet har blandt andet sigtet to personer for at overtræde maskeringsforbuddet.
Annonce

Fredericia: Fredag aften opstod der uroligheder efter fodboldkampen mellem FC Fredericia og Silkeborg, som endte med et nederlag til hjemmeholdet.

Både politi og vagter havde sit at se til med at få standset urolighederne. Der er uddelt flere sigtelser og bøder, fortæller vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard fra Sydøstjyllands Politi.

- Tilhængere forsøgte at komme i slagsmål mod Silkeborgs fans, fortæller Finn Ellesgaard.

Politiet har sigtet to personer for at overtræde maskeringsforbuddet. Den ene får sigtelsen kl. 19.53. Det er en 24-årig mand fra Fredericia. Den anden er en 21-årig mand - også fra Fredericia - som bliver sigtet kl. 20.25.

Annonce

Flere sigtelser kan være på vej

Desuden arbejder politiet videre med en hærværkssag, hvor der blev smidt en sten på en patruljevogn.

Derudover blev en 24-årig mand sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen kl. 19.01, da han forsøgte at indlade sig i slagsmål inde på stadion. Der blev også sat klistermærker på indsatslederens bil, og der kan være flere sigtelse på vej, oplyser Finn Ellesgaard.

- Vi vil nu tage en snak med stadion og tage fat i fanklubben, selvom det ikke nødvendigvis er deres fans, der har været involveret. Det er træls og en trist udvikling, som vi ikke er vant til i Fredericia. Det er ærgerligt. Vi vil gøre alt for, det ikke sker igen, siger Finn Ellesgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce