Annonce
Debat

Vås og indebrændt kaudervælsk

Læserbrev: Det er, hvad jeg får ud af at læse Jørgen Bruun’s læserbrev, der ene og alene er et forsøg på at redde Venstres noget “krøllede” ansigt efter KV 21, hvor Venstre gik tilbage (igen) med 1411 stemmer, mens Konservative gik frem med 2017 stemmer!

For så vidt angår en mulig skattestigning, vil den opmærksomme læser kunne forvisse sig om, at den kun bliver realiseret, hvis provenuet bliver i Vejen Kommune, og kan gøre gavn der. Ikke hvis 75 pct. høstes ind af regeringen. Det er et vilkår i konstitueringsaftalen, der på ingen måde har været lagt skjul på.

For så vidt angår en mulig skattestigning, vil den opmærksomme læser kunne forvisse sig om, at den kun bliver realiseret, hvis provenuet bliver i Vejen Kommune, og kan gøre gavn der.

Hvis Jørgen Bruun havde fulgt bedre med i timen, ville han også have bemærket, at hans egen V-borgmester i forbindelse med budgettet lavede en pressemeddelelse, hvor han skrev, at der var ubalance mellem indtægter og udgifter - og at en skatteforhøjelse kunne komme på tale.

Annonce

Dernæst er der vist også vælgere, der husker, at Jørgen Bruun selv stemte for en skattestigning i 2010, hvor V sad på A-mandaterne, sååhh…. det kræver vist mere end endnu en “krøllet” (bort)forklaring at sno sig ud af disse selvmodsigende udsagn hr. Bruun.

Summasummarum… Jørgen Bruun’s syn på og opgørelse over valgnattens vindere og tabere er og bliver et udtryk for et drømmescenarie, der endte med at blive Venstres værste mareridt.

Selv med den bedste vilje kan Morten Thorøes og Venstres stemmetal ikke måle sig med Frank Schmidt Hansens og konservatives på fremgang. Det er der vist ingen grund til at “sovse” sig mere ind i med forsøg på fordrejning af fakta.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Debat For abonnenter

Chefredaktøren opfordrer: Kære udlejer, kom kvikt med lokaler til teststed

Debat For abonnenter

Nu rabler det for EU-kommissionens formand. Von der Leyen vil drøfte tvungen vaccine

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce