Annonce
Debat

Vækst og velfærd går hånd i hånd

Line Berner. PR-foto

Læserbrev: Vækst er en forudsætning for velfærd. De penge, som du og jeg betaler i skat, bliver omsat til velfærd – skolegang til vores børn, pleje af vores forældre, osv. Bliver der færre indbyggere i kommunen, bliver der færre penge til velfærd.

Derfor skal vi gøre os umage med at være et godt sted at bo og leve. For det får dig og mig til at blive her. Og måske også nogle nye til at flytte hertil. Så bliver vi ved med at have råd til velfærd.


Kommunen og lokalsamfundene må i fælles dialog finde løsninger på, hvordan de enkelte byer og lokalsamfund bliver så attraktive, at endnu flere flytter hertil og bliver her.

Uddrag af læserbrevet


Hvad er et godt sted at bo og leve? Og hvad skal der til, for at andre har lyst til at flytte hertil?

Vi skal sørge for at have et bredt udbud af boliger. Fordi der er mange forskellige grunde til at flytte hertil. Vi skal tilbyde byggegrunde rundt i kommunen til de, der gerne vil eje egen bolig. Vi skal have lejeboliger til virksomhedernes og Forsvarets personale, som er i kommunen kortere tid – men som vi måske kan fastholde længere tid. Og vi skal finde byggegrunde til de bofællesskaber, som nogen efterspørger.

Vi skal udnytte, at vi er en kommune, hvor vi kan se muligheder, og hvor vi kan samarbejde. Kommunen og lokalsamfundene må i fælles dialog finde løsninger på, hvordan de enkelte byer og lokalsamfund bliver så attraktive, at endnu flere flytter hertil og bliver her. Kommunen sørger for et varieret boligudbud i hele kommunen, og lokalsamfundene skaber liv og aktiviteter.

Så skaber vi vækst. Sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Gravesen stadig en god historie

Annonce