Annonce
forside

Værksted udbrændt - el-installationer mistænkes for at være årsagen

Trekantområdets Brandvæsen rykkede ud til branden i Smidstrup. Arkivfoto

Smidstrup: Trekantområdets Brandvæsen blev klokken 04.43 natten til mandag kaldt ud til en brand på Madekærvej i Smidstrup. Her var en kraftig ild brudt ud i boligens værksted.

De heftige flammer stod op gennem værkstedets tag, forklarer vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup.

- Værkstedet er nu stort set nedbrændt, men det lykkedes for brandfolkene at sikre, at huset ikke også brændte ned, oplyser han.

Hvorvidt huset har fået skader af branden, til trods for det blev reddet, kan vagtchefen dog ikke oplyse på nuværende tidspunkt. Arbejdet med at komme bunds i branden fortsatte mandag morgen.

- Vi har en mistanke om, at det er nogle el-installationer i værkstedet, der har startet branden, men vi kan ikke vide det med sikkerhed lige nu. Vi skal først have sikret værkstedet, blandt andet ved gavlen, før vi kan gå ind i det og undersøge det nærmere, siger Jørn Bystrup.

Ejendommens beboere nåede selv at opdage branden og komme ud af huset i tide.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Transportminister svarer igen: Hvorfor sænker du ikke sigtekornet, Troels Lund Poulsen?

Læserbrev: Troels Lund Poulsen (V) påstår her i avisen, at jeg løber fra et løfte om at ville udbygge E45 (læserbrevet "Tillykke. Nu skylder de røde en ny motorvej" 13. september, red.). Inden han skyder os for mange såkaldte "løftebrud" i skoene, vil jeg ganske stilfærdigt oplyse, hvad vi rent faktisk lovede før valget. For som vi sagde, så ønsker vi - i modsætning til hvad den tidligere regering leverede - at indgå en bred infrastrukturaftale til gavn for hele Danmark, som kan holde uanset, om regeringsmagten skulle skifte. Jeg synes derfor, at Troels Lund Poulsen skal sænke sigtekornet og lytte til opfordringen fra dele af erhvervslivet, som gør opmærksom på, at investeringer i infrastruktur er for vigtige til at være en årlig tilbagevendende politisk kampplads. Jeg kan naturligvis ikke svare på, hvorfor den tidligere regering valgte at indgå en så smal infrastrukturaftale kort før lukketid inden folketingsvalget. Men jeg kan konstatere, at hvis det havde været magtpåliggende for den tidligere regering, at dens investeringsplan skulle overleve efter et valg, så havde de nok brugt energien bedre på at sikre et bredt flertal. Og her - få måneder efter valget - så har Venstre allerede selv har trukket stikket på den tidligere regerings investeringsplan ved at melde ud, at partiet ikke længere vil prioritere Ring 5-motorvejen. Situationen er altså den, at der ikke længere er flertal for planen. Og det er den risiko, man løber, når man indgår smalle politiske aftaler. Det er også derfor, jeg ønsker at indgå en så bred infrastrukturaftale som muligt, hvilket også var formålet med vores eget trafikudspil fra før valget. Og i den forbindelse vil det være naturligt, at vi også drøfter trængselsudfordringerne på E45. Jeg ser meget frem til de kommende forhandlinger om en ny infrastrukturaftale og glæder mig over den konstruktive tilgang, som jeg har bemærket fra Venstres transportordfører, der på et samråd har udtalt: "Nu er valget overstået, og nu skal vi så se, om vi kan finde hinanden i en bred aftale, og det er vi da opsat på fra Venstres side." Det, synes jeg, er meget positivt. Og det synes jeg, at Troels Lund Poulsen bør lytte til. For vores fælles infrastruktur bør ikke være en politisk kampplads. Det er erhvervslivet, pendlerne og alle andre trafikanter, der hver dag sidder fast i trafikken, altså for vigtige til.

Annonce