Annonce
Fredericia

Værtshus er corona-ramt og holder lukket: - Mange er desværre ligeglade og fortsætter over på et andet værtshus

Bræddehytten på Danmarksgade er lukket på grund af coronasmitte. Foto: Klaus Madsen
Michael Christensen, som driver Bræddehytten, er testet positiv for corona. Det sker oven på en travl weekend, og han er frustreret over, at man ikke kan få alle gæster testet.
Annonce

Fredericia: "Lukket på grund af coronasmitte", står der på indgangen til værtshuset Bræddehytten i Danmarksgade.

Michael Christensen, som er en af indehaverne, har tirsdag fået besked om en positiv test, og den besked valgte han hurtigt at videregive på værtshusets Facebook-side.

- Det er en katastrofe. Jeg kan ikke forstå, at lige netop jeg er blevet smittet. Jeg har faktisk været lidt af en politimand over for kunderne for, at de skulle afspritte og lade være med at kramme og så videre. Når jeg kan blive smittet, kan alle blive smittet, siger Michael Christensen.

Annonce

Ingen symptomer

Michael Christensen blev testet mandag og fik svar i dag, og han har ikke arbejdet i mellemtiden, fortæller han.


De anbefaler, at alle, som har været på værtshuset siden lørdag, skal testes. Men mange er desværre ligeglade, og de fortsætter bare hen til et andet værtshus.

Michael Christensen


Han har ikke nogen symptomer, men han tog testen, da han er inviteret til en konfirmation i weekenden. Den bliver nu afholdt uden hans deltagelse, for han er gået i syv dages isolation.

Michael Christensen driver værtshuset sammen med Rene Solberg, og makkeren skal testes i dag.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3597595566930871&id=145714058785723

Michael Christensen er bekymret for, at nogle af hans kunder er blevet smittet. Han ringede ind til en særlig Covid 19-linje for smittede, som han blev henvist til.

- De anbefaler, at alle, som har været på værtshuset siden lørdag, skal testes. Men mange er desværre ligeglade, og de fortsætter bare hen til et andet værtshus. De kan ikke tvinge folk til at blive testet, sagde de.

- Jeg synes, det er for dårligt, at der ikke bliver handlet på det. Det er en farlig sygdom, siger Michael Christensen, som selv er 50 år og som nævnt ikke har nogen symptomer.

Men mange af kunderne er ældre og med svagt helbred, og dem er han bekymret for.

- Det er ikke den fedeste reklame for et værtshus, når du bliver nødt til at lukke på grund af Covid-19 smitte. Jeg havde frygtet, det ville ske, og nu er det desværre sket, siger Michael Christensen, som har valgt kontakte alle de mennesker, han kan få fat på.

Annonce

Travlt i lørdags

Værtshuset var godt besøgt i lørdags, og Michael Christensen har tirsdag ringet til 10-15 gæster og opfordret dem til at blive testet. Han har ringet til andre via Facebook og ellers bedt folk om at give beskeden videre.

Michael Christensen har nu fået besked om, at han skal gå syv dage i isolation. Bræddehytten holder lukket i hvert fald i 14 dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce