Annonce
Fredericia

Vred V-kandidat: Stram Kurs har ødelagt mine valgplakater

Tobias Jørgensen var sammen med frivillige på gader og stræder for at sætte plakater op i weekenden. Nu er en række af dem på Martine Christoffersens Vej og Stenhøjvej blevet udsat for hærværk, så han må afsted igen. Arkivfoto: Søren Gylling
Omkring 15 af Tobias Jørgensens valgplakater er søndag blevet klæbet til med klistermærker for Stram Kurs. Hærværket er meldt til politiet, og kandidat er vred. Han føler sig angrebet personligt.

Fredericia: Omkring 15 valgplakater for Venstres Tobias Jørgensen er søndag blevet udsat for hærværk. Sympatisører med Stram Kurs har klæbet klistermærker hen over Venstre-kandidatens plakater.

- Jeg føler mig personlig ramt, fordi det præcis er mine plakater, der er gået efter. Der er ikke andre af plakaterne i samme lygtepæl, som har fået mærkater på, siger Tobias Jørgensen.

Han har ikke mulighed for at skifte plakaterne her og nu, men forholdet er straks meldt til politiet.

- Jeg ved godt, at det er drengestreger, og der ikke er mange chancer for, at de finder gerningsmændene, men jeg synes, at det er en alvor sag, som bør have konsekvenser, siger Tobias Jørgensen.

Jeg er gal og jeg føler mig personligt ramt, fordi det tydeligt kun er mine plakater, de er gået efter.

Tobias Jørgensen, folketingskandidat for Venstre i Fredericia

Unødig reklame

Tobias Jørgensen ærgrer sig over, at han har følt sig nødsaget til at kontakte medierne omkring hærværket.

- Det er med til at give Stram Kurs en opmærksomhed, som jeg ikke ønsker. Faktisk havde jeg hellere set, at der var nogle, der havde skrevet nogle ukvemsord på plakaterne. Det irriterer mig, at de får fokus, siger Tobias Jørgensen.

Han håber, at plakaterne kan være skiftet i weekenden.

- Vi har gemt nogle i tilfælde af at der skulle blive storm eller andre problemer. Men jeg havde ikke håbet, at det var på denne her baggrund, siger Tobias Jørgensen.

Han har ikke hørt om andre kandidater, der har været udsat for samme hærværk.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Læserbrev

Skovejer i replik: Ingen tror på erstatning i rimelig størrelse - det gør Enggaard så heller ikke

Læserbrev: Karsten Enggaard har et svar i Fredericia Dagblad 16. september ("Her er svar på spørgsmålene, Rolf Jensen") til mit indlæg tidligere. Træer udpeget til naturligt henfald er ganske rigtigt ikke nyt, men jeg kan huske Enggaard sige, at de 10 veterantræer var opfundet til lejligheden; og Enggard må stadig gerne svare på, hvor meget skovbrug DN regner med, der er tilbage med fem veterantræer pr. ha. Enggaard sammenligner mængden af dødt ved i "gennemsnitlig skov" og "naturlig løvskov". Det duer ikke i den her fredning. Må vi få en sammenligning mellem ekstensivt drevet løvskov, som DN selv kalder området, og naturlig løvskov? Så er ligheden vist mere slående end forskellen! Gøgeurten lader vi være; vi kommer for langt ud, hvis Enggaard skal gøre rede for, hvilke gøgeurter han er ligeglad med risikerer at forsvinde i en mørk skov. Mit købsforslag var en hentydning til, at ingen vil købe skoven, fordi ingen tror på erstatning i rimelig størrelse - det gør Enggaard så heller ikke! Enggaard bruger udtrykket "i al fremtid" for et stabilt fredningsforslag, men med de ubegrænsede beføjelser over hele skoven, Fredericia Kommune skal have ifølge fredningsforslaget, er der intet, der ikke kan ændres på; Fredericia Kommune kan gøre lige, hvad der passer dem, bestemme hvad der passer dem... Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur.

Fredericia

Sagen om cirkelbroen er afsluttet: Kommunen indgår forlig og betaler en del af udgiften

Annonce