Annonce
Fredericia

Vred V-kandidat: Stram Kurs har ødelagt mine valgplakater

Tobias Jørgensen var sammen med frivillige på gader og stræder for at sætte plakater op i weekenden. Nu er en række af dem på Martine Christoffersens Vej og Stenhøjvej blevet udsat for hærværk, så han må afsted igen. Arkivfoto: Søren Gylling
Omkring 15 af Tobias Jørgensens valgplakater er søndag blevet klæbet til med klistermærker for Stram Kurs. Hærværket er meldt til politiet, og kandidat er vred. Han føler sig angrebet personligt.
Annonce

Fredericia: Omkring 15 valgplakater for Venstres Tobias Jørgensen er søndag blevet udsat for hærværk. Sympatisører med Stram Kurs har klæbet klistermærker hen over Venstre-kandidatens plakater.

- Jeg føler mig personlig ramt, fordi det præcis er mine plakater, der er gået efter. Der er ikke andre af plakaterne i samme lygtepæl, som har fået mærkater på, siger Tobias Jørgensen.

Han har ikke mulighed for at skifte plakaterne her og nu, men forholdet er straks meldt til politiet.

- Jeg ved godt, at det er drengestreger, og der ikke er mange chancer for, at de finder gerningsmændene, men jeg synes, at det er en alvor sag, som bør have konsekvenser, siger Tobias Jørgensen.

Jeg er gal og jeg føler mig personligt ramt, fordi det tydeligt kun er mine plakater, de er gået efter.

Tobias Jørgensen, folketingskandidat for Venstre i Fredericia

Annonce

Unødig reklame

Tobias Jørgensen ærgrer sig over, at han har følt sig nødsaget til at kontakte medierne omkring hærværket.

- Det er med til at give Stram Kurs en opmærksomhed, som jeg ikke ønsker. Faktisk havde jeg hellere set, at der var nogle, der havde skrevet nogle ukvemsord på plakaterne. Det irriterer mig, at de får fokus, siger Tobias Jørgensen.

Han håber, at plakaterne kan være skiftet i weekenden.

- Vi har gemt nogle i tilfælde af at der skulle blive storm eller andre problemer. Men jeg havde ikke håbet, at det var på denne her baggrund, siger Tobias Jørgensen.

Han har ikke hørt om andre kandidater, der har været udsat for samme hærværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce