Annonce
Fredericia

Vred V-kandidat: Stram Kurs har ødelagt mine valgplakater

Tobias Jørgensen var sammen med frivillige på gader og stræder for at sætte plakater op i weekenden. Nu er en række af dem på Martine Christoffersens Vej og Stenhøjvej blevet udsat for hærværk, så han må afsted igen. Arkivfoto: Søren Gylling
Omkring 15 af Tobias Jørgensens valgplakater er søndag blevet klæbet til med klistermærker for Stram Kurs. Hærværket er meldt til politiet, og kandidat er vred. Han føler sig angrebet personligt.

Fredericia: Omkring 15 valgplakater for Venstres Tobias Jørgensen er søndag blevet udsat for hærværk. Sympatisører med Stram Kurs har klæbet klistermærker hen over Venstre-kandidatens plakater.

- Jeg føler mig personlig ramt, fordi det præcis er mine plakater, der er gået efter. Der er ikke andre af plakaterne i samme lygtepæl, som har fået mærkater på, siger Tobias Jørgensen.

Han har ikke mulighed for at skifte plakaterne her og nu, men forholdet er straks meldt til politiet.

- Jeg ved godt, at det er drengestreger, og der ikke er mange chancer for, at de finder gerningsmændene, men jeg synes, at det er en alvor sag, som bør have konsekvenser, siger Tobias Jørgensen.

Annonce
Jeg er gal og jeg føler mig personligt ramt, fordi det tydeligt kun er mine plakater, de er gået efter.

Tobias Jørgensen, folketingskandidat for Venstre i Fredericia

Unødig reklame

Tobias Jørgensen ærgrer sig over, at han har følt sig nødsaget til at kontakte medierne omkring hærværket.

- Det er med til at give Stram Kurs en opmærksomhed, som jeg ikke ønsker. Faktisk havde jeg hellere set, at der var nogle, der havde skrevet nogle ukvemsord på plakaterne. Det irriterer mig, at de får fokus, siger Tobias Jørgensen.

Han håber, at plakaterne kan være skiftet i weekenden.

- Vi har gemt nogle i tilfælde af at der skulle blive storm eller andre problemer. Men jeg havde ikke håbet, at det var på denne her baggrund, siger Tobias Jørgensen.

Han har ikke hørt om andre kandidater, der har været udsat for samme hærværk.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Læserbrev

Kære byrådspolitikere, hvornår begynder I at tage ungdommen alvorligt?

Fredericia Kommune sparer på ungdommen, når de sparer på Ungdommens Hus. Og burde det ikke være lige modsat i en tid, hvor unge ifølge Sundhedsministeriet mistrives mere end nogen sinde før? Det er nu 13 år siden, at jeg satte min fod på Norgesgade 46a for første gang. Den dag i dag, mange år efter, har Ungdommens Hus stadig en stor plads i mit hjerte, og jeg er taknemlig for, at jeg har haft muligheden for at udvikle mig under trygge rammer som huset og personalet har skabt. Da jeg startede på Ungdommens Hus, havde jeg svært ved at finde mig til rette og finde ud af, hvad min rolle i livet var. På Ungdommens Hus blev jeg mødt af ansatte, som tog mig alvorlig, og som vigtigst af alt lyttede. Jeg lærte, at jeg som ung er vigtig. Jeg lærte om værdierne af fællesskab og demokrati. Jeg lærte, at jeg som ung, sammen med andre unge, kan være medskaber af det samfund, som vi ønsker. Og er det ikke netop det, vi ønsker af unge i dag. At de trives så meget, at du har lyst til at bidrage til fællesskabet og samfundet som demokratiske borgere? For at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at have et rum til de unge, hvor det er muligt. Et rum som Ungdommens Hus, hvor unge kan føle sig mødt, og hvor de tør påtage sig ansvar og sætte handling på idéer og drømme. Men hvem skal skabe det rum, når Fredericia Byråd vil spare 50% af personalet på Ungdommens Hus væk? Og hvad skal der ske med de unge over 18, som Fredericia Byråd vil smide ud af huset? Ungdommens Hus i Fredericia har ikke brug for besparelser eller aldersbegrænsninger, tværtimod har de brug for flere resurser. Ungdommen i Fredericia har brug for, at byrådspolitikkerne lytter til dem og tager dem seriøst. Så kære byrådspolitikkr, hvilken fremtid ønsker du for Fredericias ungdom?

Fredericia For abonnenter

Sådan var det også i 2015: Laveste pris har vundet begge gange på udbud på hjemmepleje

Fredericia

Politiker forstår ikke kritik fra Kære Pleje: - Vi sparer ikke, vi følger loven

Annonce