Annonce
Fredericia

V-profil har fået tvillinger: Micki og Luka er fuldstændig ens

Før tvillingefødslen var der coronabekymringer hos Pernelle Jensen og hendes mand. Men alt gik godt, og nu er Venstre-politikeren hjemme igen med Micki og Luka. Privatfoto
Venstres byrådsmedlem Pernelle Jensen er hjemme igen efter en vellykket tvillingefødsel. Corona-epidemien gav bekymringer før fødslen, men ingen problemer undervejs. - Det gik supergodt, siger den nybagte tvillingemor.
Annonce

Fredericia: To små drenge har indtaget deres nye hjem på Umanaksvej i Fredericia.

Onsdag 15. april fødte Venstre-byrådsmedlemmet Pernelle Jensen tvillinger ved et kejsersnit på Kolding Sygehus, og tre dage senere var hun og manden Jakob Ladingkær hjemme igen efter fødslen.

- Det gik supergodt. Det er nogle store, pæne drenge, og de er bare fuldstændig ens. Vi har lidt udfordringer med at kende forskel på dem, lyder det med smil i stemmen fra den stolte mor.

Drengene hedder Micki og Luka. Drengene er enæggede, og forældrene har bundet en blå bomuldssnor om Mickis ankel for på den måde at kende forskel på dem indtil videre. Begge drenge var 49 centimeter lange ved fødslen og vejede henholdsvis 3030 og 2950 gram. Drengene er nu ved at lære deres familie at kende. Storesøstrene Nellie på fire og Nikita på halvandet er også hjemme, og begge forældre er på barsel.

Annonce

Ingen på barselsbesøg

På grund af faren for corona-smitte var optakten til fødslen meget anderledes. Frygten var, at epidemien ville toppe i samme uge som fødslen. Men 15. april var der langt færre smittede, end prognoserne havde forudsagt.

- Der var ikke særligt mange mennesker på sygehuset. Vi mærkede ikke særligt meget til andre patienter, fortæller Pernelle Jensen.

Heldigvis undgik parret også selv corona-smitten, så Jakob Ladingkær kunne være med til fødslen. Men desværre har det ikke været muligt med barselsbesøg endnu.

- For alles skyld har vi valgt at isolere os selv i en periode nu. Både drengene og jeg selv er i risikogruppen i de første 14 dage efter fødslen, fortæller 40-årige Pernelle Jensen.

Annonce

Dejligt at være hjemme

Lige nu er corona dog slet ikke øverst i tankerne. De nybagte tvillingeforældre har nok at se til med at passe hele familien og alt det praktiske. Og moderen har det godt efter fødslen.

- Jeg har det selvfølgelig lidt hårdt, både efter kejsersnittet og med at få amningen i gang, siger Pernelle Jensen og fortsætter:

- Det er dejligt at være hjemme igen. Alt er gået godt, og drengene er sunde og raske.

Efter bare én uge har Venstre-profilen også bemærket et positivt kendetegn ved de to drenge. De spiser og sover indtil videre samtidig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Få overblikket: Coronasmitten er spredt over alt i Fredericia

Debat

Iltsvind og fiskedød i Lillebælt

Fredericia For abonnenter

Trods højt smittetryk i Fredericia: Kommunen vil ikke forbyde kulturelle arrangementer

Annonce