Annonce
Debat

Vaccination af sundhedspersonale eller mangel på samme

Læserbrev: Det er efterhånden et stykke tid siden mine kolleger blev vaccineret på vores arbejdsplads, men os som enten havde en fridag eller blot skulle møde senere, måtte ikke komme og få prikket, de er nu også vaccineret 2. gang, og jeg er nu en af dem som stadig mangler.

Medierne meldte klart ud, at sundhedspersonalet var dem som skulle stå først for at blive vaccineret, det gælder så åbenbart ikke alle, jeg har endnu ikke fået tilbudet. Det er min egen opgave at logge på vacciner.dk, blot for at få beskeden, der er ingen ledige tider.


Medierne meldte klart ud, at sundhedspersonalet var dem som skulle stå først for at blive vaccineret, det gælder så åbenbart ikke alle, jeg har endnu ikke fået tilbudet.


Min mand har haft lungecancer og har nu KOL, men heller ikke noget tilbud om vaccination, mente også kronisk syge skulle stå forrest.

Det er muligt Danmark ikke får de vacciner de har bestilt, men hvad er så årsagen til det, den her plan går bare alt for langsomt.

Jeg er bekymret, frustreret men også vred, forstår ikke systemet omkring vaccination af vores befolkning samt prioriteringen af de udvalgte, tror jeg deler min frustration med mange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hvis smittetal går over grænsen: Direktion og to politikere kan beslutte nedlukning

Annonce