Annonce
Trekantområdet

Valgdagen med grundlovstaler, falafel og valgflæsk

Medborgerhuset i Korskærparken har tidligere været vært ved et velbesøgt valgmøde, hvor kandidater fra alle partier i Folketinget var inviteret til "Falafel og valgflæsk". PR foto

Fredericia: Medborgerhuset i Korskærparken har tidligere været vært ved et velbesøgt valgmøde, hvor kandidater fra alle partier i Folketinget var inviteret til "Falafel og valgflæsk" og et par timers debat med cirka 100 fremmødte. Det var længe før statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde trykket på knappen og gjort 5. juni til dagen for folketingsvalget.

Men selvom valget falder på grundlovsdag inviterer den boligsociale helhedsplan for Sønderparken og Korskærparken til Demokratiets dag i medborgerhuset, hvor der dagen lang vil være korte taler fra otte talere med skole- eller højskolebaggrund, der ikke kandiderer ved FV 19, og som hver især vil give deres bud på, hvad grundlovsdag og demokrati betyder for dem i deres daglige virke.

Der serveres falafel eller valgflæsk, før valgresultaterne begynder at tikke ind. Udover de otte talere vil der dagen igennem være forskellige aktiviteter inden der holdes en fælles valgfest om aftenen og valget kan følges på storskærm.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Annonce