Annonce
112

Var det en indbrudstyv, genboen så? Politiet leder efter mand med gul pose

Har du set en mand med mørkt hår, bærende en gul plastikpose onsdag aften på eller omkring Ægirsvej? Så hører politiet gerne fra dig. Arkivfoto: Michael Bager
En nabo så onsdag, hvordan en mand med mørkt hår sneg sig ud fra en have tilhørende en villa på Ægirsvej. Efterfølgende blev det konstateret, at huset var gennemrodet. Nu leder politiet efter både manden og vidner, der har set noget.
Annonce

Fredericia: Onsdag aften klokken 19.01 så en genbo på Ægirsvej, at en mandsperson gik ud af en havelåge til en anden villa på vejen. I sin hånd havde han en gul plastikpose, og den mand vil politiet rigtig gerne have fat i.

Huset, der hører til den have, manden kom ud fra, var nemlig blevet gennemrodet. Ifølge Poul Steffensen, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi, er der ikke overblik over, hvad der forsvandt fra villaen. Manden med plastikposen beskrives som værende 30-40 år, 170 centimeter høj og med kort, sort hår. Han forsvandt i retning mod Krokosvej fra Ægirsvej.

Hvis borgere har set manden, vil politiet også gerne høre fra dem. Som altid skal du ringe 1-1-4.

På Prangervej har der også være ubudne gæster.

Mellem klokken 8 og 15 er en rude til kælderen blevet aflistet, og tyven har været i hele huset. Derfra blev der stjålet flere Playstations og smykker. Der er ikke en endelig opgørelse torsdag morgen, ifølge politikommissæren.

På Anders Billes Vej var der i løbet af onsdag to indbrud. Det første ramte en villa mellem klokken 16 og 18. Her blev et vindue til spisestuen brudt op, og tyven stjal smykker derfra. Men heller ikke her forelægger der torsdag morgen en endelig opgørelse.

Længere oppe ad gaden var en terrassedør blevet brudt op til en villa. Det skete mellem klokken 16 og 18.30. Hele huset var blevet gennemrodet, og der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Udover indbrud melder døgnrapporten om, at politiet onsdag gennemførte en færdselsindsats både i midtbyen, på motorvejen og på indfaldsvejene til Fredericia. Der blev skrevet 23-25 sager i løbet af onsdagen, og det blev ifølge Poul Steffensen til en blandet landhandel. Bøderne er blandt andet givet til bilister, der ikke overholdt færdselsreglerne ved blandt andet at køre mod ensretningen. Derudover blev der givet bøder for at køre frem for rødt lys, ulovlige overhalinger, manglende kørekort på sig samt håndholdt mobiltelefoner.

- Vi håber, det har en opdragende effekt, at vi er til stede, siger politikommissæren.

Politiet var til stede i blandt andet Jyllandsgade, Gothersgade, Norgesgade, på Snoghøj Landevej og Østjyske Motorvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce