Annonce
112

Var det en indbrudstyv, genboen så? Politiet leder efter mand med gul pose

Har du set en mand med mørkt hår, bærende en gul plastikpose onsdag aften på eller omkring Ægirsvej? Så hører politiet gerne fra dig. Arkivfoto: Michael Bager
En nabo så onsdag, hvordan en mand med mørkt hår sneg sig ud fra en have tilhørende en villa på Ægirsvej. Efterfølgende blev det konstateret, at huset var gennemrodet. Nu leder politiet efter både manden og vidner, der har set noget.

Fredericia: Onsdag aften klokken 19.01 så en genbo på Ægirsvej, at en mandsperson gik ud af en havelåge til en anden villa på vejen. I sin hånd havde han en gul plastikpose, og den mand vil politiet rigtig gerne have fat i.

Huset, der hører til den have, manden kom ud fra, var nemlig blevet gennemrodet. Ifølge Poul Steffensen, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi, er der ikke overblik over, hvad der forsvandt fra villaen. Manden med plastikposen beskrives som værende 30-40 år, 170 centimeter høj og med kort, sort hår. Han forsvandt i retning mod Krokosvej fra Ægirsvej.

Hvis borgere har set manden, vil politiet også gerne høre fra dem. Som altid skal du ringe 1-1-4.

Annonce

På Prangervej har der også være ubudne gæster.

Mellem klokken 8 og 15 er en rude til kælderen blevet aflistet, og tyven har været i hele huset. Derfra blev der stjålet flere Playstations og smykker. Der er ikke en endelig opgørelse torsdag morgen, ifølge politikommissæren.

På Anders Billes Vej var der i løbet af onsdag to indbrud. Det første ramte en villa mellem klokken 16 og 18. Her blev et vindue til spisestuen brudt op, og tyven stjal smykker derfra. Men heller ikke her forelægger der torsdag morgen en endelig opgørelse.

Længere oppe ad gaden var en terrassedør blevet brudt op til en villa. Det skete mellem klokken 16 og 18.30. Hele huset var blevet gennemrodet, og der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Udover indbrud melder døgnrapporten om, at politiet onsdag gennemførte en færdselsindsats både i midtbyen, på motorvejen og på indfaldsvejene til Fredericia. Der blev skrevet 23-25 sager i løbet af onsdagen, og det blev ifølge Poul Steffensen til en blandet landhandel. Bøderne er blandt andet givet til bilister, der ikke overholdt færdselsreglerne ved blandt andet at køre mod ensretningen. Derudover blev der givet bøder for at køre frem for rødt lys, ulovlige overhalinger, manglende kørekort på sig samt håndholdt mobiltelefoner.

- Vi håber, det har en opdragende effekt, at vi er til stede, siger politikommissæren.

Politiet var til stede i blandt andet Jyllandsgade, Gothersgade, Norgesgade, på Snoghøj Landevej og Østjyske Motorvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fredericia Dagblad i retten: Mænd fremstilles lige nu i totalt lukket grundlovsforhør

Læserbrev

Knap var manden kørt væk, før vi skulle opleve Dansk Folkepartis jernkvinde slå plat på det tragiske dødsfald

Læserbrev: Ligesom alle andre i Fredericia læste vi nyheden om det uhyggelige skuddrab i mandags med stor forfærdelse. Det kræver et uhyre afstumpet menneske, for at man kan vælge at dræbe en 24-årig ung mand og efterlade en familie med det største tab, man kan forestille sig. Vores tanker går til den efterladte familie og venner samt til de beboere i Korskærparken, som nu endnu en gang skal forholde sig til uvidenhed og fordomme om deres boligområde. Knap var manden kørt væk, før vi skulle opleve Dansk Folkepartis jernkvinde Susanne Eilersen slå plat på det tragiske dødsfald. Hun havde nemlig hørt, at der havde været spændinger imellem nogle grupperinger, og hun var derfor af den overbevisning, at byrådet var ført bag lyset i de tilbagemeldinger, man har fået, som har talt om en positiv udvikling i boligområdet. Det lyder næsten som om, Susanne Eilersen beskylder politiet for at male et skønmaleri af Korskærparken, og det er hun åbenbart så fortørnet over, at hun har behov for at angribe dem på samme dag, hvor drabet er sket. I udgangspunktet kommer det ikke bag på os, at en person fra DF vil misbruge et tragisk drab for at fremstille sig som "tough on crime". Det har de gjort før. Men vi havde måske en naiv tro på, at Susanne Eilersen ville være sin viceborgmester-titel voksen og sikre politiet arbejdsro og beboerne plads. Hvis hun havde ventet et par timer med at konspirere om "tilstanden" i Korskærparken, ville hun have hørt, at alle respektive organer i Korskærparken lige fra politi, Den boligsociale Helhedsplan, frivillige og den samlende paraplyforening Korskær var voldsomt overraskede over dette. Det er en enorm mangel på respekt for de mennesker, som knokler både arbejdsmæssigt og frivilligt for at gøre området attraktivt, når man med et trylleslag dømmer det ude, fordi man tilfældigvis vælger at stole mere på løse rygter end de instanser, som rent faktisk ved, hvad de taler om, og som har deres daglige gang i Korskærparken. Vi håber, at beboerne kan passe på hinanden og ikke lader sig påvirke af en politiker, som forsøger at score billige points ved at puste til den frygt, som selvfølgelig kommer ovenpå denne triste episode.

Fredericia

Politiet bekræfter: Stor politiaktion har forbindelse til visitationszone etableret efter drab

Annonce