Annonce
Erhverv

Varehuschef rykker sydpå: 29-årig overtager Føtex i Prinsessegade

Rasmus Thomsen (til venstre) overtager nøglerne til Føtex i Prinsessegade fra Allan Riis, der skifter til et varehuschef-job i Sønderborg. Foto: Peter Friis Autzen
Varehuschef Allan Riis har fået nyt job i sin fødeby, Sønderborg. Rasmus Thomsen tager over og har første dag til påsken.

Fredericia: Til påske træder 29-årige Rasmus Thomsen til som ny varehuschef i Føtex i Prinsessegade. Han overtager jobbet efter Allan Riis, der efter tre år på pinden i Fredericia skifter til en varehuschef-stilling i sin fødeby, Sønderborg.

Rasmus Thomsen er nærmest vokset op med Føtex. Han startede som flaskedreng i Føtex ved havnen i Vejle og arbejdede sig op gennem rækkerne. Da Salling Group overtog BR Legetøj, blev han butikschef hos BR i Odense.


Annonce

Fredericia er en spændende by, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Rasmus Thomsen, kommende varehuschef


- Men jeg har altid vidst, at et job som varehuschef i Føtex skulle være en del af min rejse, siger Rasmus Thomsen, der slog til på stillingen i Fredericia.

- Det er et utrolig spændende job, og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg kommer her ikke for at lave om på alting. Her er rigtig godt arbejdsmiljø, og medarbejderne er glade for at være her. Dét er afgørende for mig, siger Rasmus Thomsen, der bor i Vejle og er far til to piger på henholdsvis tre måneder og 15 måneder.

Siger farvel med et smil

Allan Riis rådte til som varehuschef for præcist tre år siden. Og han har været meget glad for fæstningsbyen.

- Fredericia er en fantastisk by at arbejde i. Og jeg har nydt at være en del af byen og en del af Fredericia Shopping, som Føtex jo helt naturligt er. Jeg har mødt utrolig mange mennesker og lært mange at kende, og det har været dejligt, siger Allan Riis.

Han har også engageret sig i at arbejde med byens unge og udsatte, som har fundet en funktion og rolle i samarbejde med blandt andre Føtex-varehuset.

Allan Riis har sidste dag i Fredericia-varehuset onsdag 31. marts. Rasmus Thomsen har første dag i Fredericia lørdag i påsken, 3. april.

Føtex i Prinsessegade har godt 130 medarbejdere, svarende til 80-90 fuldtidsstillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet til stede i Korskærparken: Større indsats efter meldinger om hærværk og uønsket ophold i kældre

Annonce