Annonce
VB

VB-anføreren gjorde comeback og scorede det vigtige føringsmål

Anfører Jacob Schoop bragte i første halvlegs tillægstid VB foran med 1-0 i opgøret mod FC Roskilde. Foto: Yilmaz Polat
Træner Constantin Gâlcă var glad for Vejle Boldklubs sejr over FC Roskilde, men mellemfornøjet med indsatsen.
Annonce

Vejle: Jacob Schoop gjorde comeback i VB’s startopstilling med manér, da VB torsdag aften hjemme vandt 2-0 over FC Roskilde.

Det skete fem uger efter, at Jacob Schoop udgik mod FC Fredericia med en fiberskade, og han fejrede sit comeback med et mål.

Målet faldt i første halvlegs tillægstid tid, og scoringen sendte VB til pause med en ikke helt fortjent føring på 1-0. Efter Schoop så bolden passere stregen måtte han lige vente et halvt sekund, inden han var sikker på, at scoringen talte.

- Jeg så, at linjedommeren hævede flaget, og jeg var lidt i tvivl om, det var fordi, jeg var offside. Det var jeg ikke selv helt klar over, om jeg var, men heldigvis markerede han for mål, sagde Jacob Schoop efter kampen.

Jacob Schoop spillede en lille time, inden han overlod pladsen til Diego Montiel.

- Jeg vidste godt, jeg ikke kunne spille en hel kamp efter en så lang pause. Nu har vi heldigvis 10 dage til vores næste kamp, og så har jeg til mere, sagde han.

Annonce

Fik mere plads i anden halvleg

VB-træner Constantin Gâlcă var glad for sejren og de tre point, mens han var mellemfornøjet med den spillemæssige indsats.

- Vores første halvleg lignede den, vi spillede mod Hvidovre, sagde VB-træneren med henvisning til, at VB-mandskabet heller ikke fem dage tidligere mod Hvidovre spillede nogen god førte halvleg.

Det blev - præcis som mod Hvidovre - bedre i anden halvleg.

- I første halvleg fungerede vores presspil slet ikke. Det blev bedre i anden halvleg, og i anden halvleg spillede vi også meget mere aggressivt, sagde han.

Og så gjorde det tingene lidt lettere for VB-mandskabet, at det gik ud til anden halvleg foran med 1-0.

- Det gav os lidt mere plads, og vores anden halvleg var udmærket, mente Constantin Gâlcă, som desuden glædede sig over, at VB for anden kamp i træk spillede til nul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce