Annonce
VB

VB får fire lejespillere retur - deres fremtid er endnu uvis

Mathias Hebo Rasmussen scorede det ene af Silkeborgs fire mål, da superliga-oprykkeren for nylig vandt 4-3 i Aarhus over AGF. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
VB lejede i sommerens transfervindue fire spillere ud - alle på lejeaftaler, som udløber ved årsskiftet. Deres fodbold-fremtid er fortsat uvis.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub skal i løbet af den næste måneds tid tage stilling til, hvad skal ske med klubbens fire udlejede spillere.

Skal spilleren retur til Vejle? Skal spilleren fortsætte, hvor han er? Eller ligger fodbold-fremtiden et helt tredje sted?

Alle fire spiller på lejeaftaler, som gælder for efteråret 2019, og derfor står de som udgangspunkt i Nørreskoven, når træner Constantin Gâlcă 10. januar byder velkommen til fodboldforåret 2020.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB, anser det dog ikke for videre sandsynligt, at alle fire spiller foråret 2020 i VB-trøjen.

- Vi har 28 spillere i vores førsteholdstrup, og kommer der yderligere fire, er vi 32, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Og vi ved allerede nu, at vi 1. januar får tilgang af Leonel Montano, og så står vi med 33 spillere, og 33 spillere er for mange.

VB skrev i sommerpausen kontrakt med den 20-årige offensive midtbanespiller Leonel Montano, som kommer til fra B93.

Af de fire udlejede er Thais Damgaard den eneste, som i øjeblikket befinder sig i Vejle. Han spillede efteråret i finsk fodbold, og efter den finske sæson sluttede, stødte Damgaard til VB-truppen.

De tre øvrige er alle i gang med eller har netop afsluttet efteråret.

Fire udlejede VB'ere

VB har fire spillere udlejet dette efterår, og det er alle på aftaler, som udløber senest til nytår:

Jonas Andersen, SC Weiche Flensburg (Tyskland).

Fabrício Costa, Ventspils FK (Letland).

Thais Damgaard, HIFK Fotboll (Finland).

Mathias Hebo Rasmussen, Silkeborg.

Jonas Andersens kontrakt med VB udløber sommeren 2021, mens de tre øvrige er på kontrakt til sommeren 2022.

Annonce

Hebos kommer næppe tilbage

Mathias Hebo Rasmussen er den eneste af de fire, som spiller i Danmark, da han er udlejet til superligaklubben Silkeborg.

Jacob Krüger anser det ikke for videre sandsynligt, at midtbanespilleren kommer tilbage.

- Situationen er bedre, end den var i sommer. Han spiller fast i Silkeborg og har gjort det fint, siger Jacob Krüger.

I sommer var situationen kørt helt fast, efter forholdet mellem Mathias Hebo Rasmussen og Constantin Gâlcă krakelerede totalt, og Mathias Hebo Rasmussen stoppede med at træne i VB, inden lejeaftalen med Silkeborg kom i stand.

- I forhold til Jonas Andersen og Thais Damgaard skal vi have en snak om, hvad der giver bedst mening i forhold til deres udvikling og mulighed for at få spilletid, siger Jacob Krüger.

Den fjerde udlejede VB’er er brasilianeren Fabrício Costa, som VB lavede aftale med i sommer og umiddelbart efter leje ud til klubben Ventspils FK i Letland. Den lettiske sæson er netop afsluttet, men det er ifølge Jacob Krüger uvist, hvor Fabrício Costa spiller på den anden side af årsskiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce