Annonce
VB

VB får igen lov at spille for tilskuere - 500 får tirsdag aften adgang til Vejle Stadion

Vejle Stadion var næsten tomt, da VB for en god uges tid siden mødte Næstved. Tirsdag aften, når Skive kommer på besøg, får 500 adgang. Arkivfoto: Mette Mørk
VB-Skive bliver den første i dansk fodbold med tilskuere på denne side af coronakrisen. 500 tilskuere får tirsdag aften adgang på Vejle Stadion.

Vejle: Der kommer igen tilskuere, når der er fodbold på Vejle Stadion.

Når Vejle Boldklub tirsdag aften får besøg af Skive, gives der adgang til 500 tilskuere. Det er den første kamp i dansk fodbold på denne side af coronakrisen med tilskuere.

Regeringen letter langsomt på det forsamlingsforbud, som blev indført i forbindelse med coronakrisen, og i første omgang betyder det, at der må lukkes 500 tilskuere ind til kampene i landets to bedste fodboldrækker.

500 tilskuere er langt under det antal, som var kommet under normale forhold, og derfor er Henrik Tønder, administrerende direktør i Vejle Boldklub, ikke i tvivl om, at mange bliver skuffede.

- Det er uundgåeligt, konstaterer han.

VB vælger i første omgang, at det er klubbens sponsorer, som får adgang til VB-Skive.

- De har betalt mange penge og ikke fået noget produkt for de penge. Der er også andre, som har betalt og ikke fået noget, men det er nu én gang det valg, vi har taget, siger Henrik Tønder.

Hovedparten af de 500 får plads på Carlsberg Tribunen - den tribune nærmest fjorden mod fjorden. Kapaciteten på den tribune ligger på cirka 3500, så ifølge Henrik Tønder er der god plads.

- Enkelte kommer til at se kampen fra deres skybokse, men hovedparten sidder på Carlsberg Tribunen, siger VB-direktøren.

VB spillede tre kampe helt uden tilskuere. Det var udekampen mod Hvidovre tilbage i begyndelsen af marts, inden coronakrisen stoppede fodbolden, og efter genstarten foregik kampene VB-Næstved og FC Fredericia-VB uden publikum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet til stede i Korskærparken: Større indsats efter meldinger om hærværk og uønsket ophold i kældre

Annonce