Annonce
VB

VB forlænger med midtbane-komet

Thomas Gundelund har indtil videre optrådt 13 gange på VB's bedste hold. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Thomas Gundelund, som onsdag fyldte 18 år, er nu på kontrakt hos Vejle Boldklub til sommeren 2023.

Vejle: Vejle Boldklub og Thomas Gundelund forlænger samarbejdet, så det nu strækker sig til sommeren 2023.

Thomas Gundelund, som onsdag fyldte 18 år, havde aftale med VB til sommeren 2021, men den er altså forlænget med to år.

- Det er vel udtryk for, at Gundelund er en spiller, som føler sig tilpas i klubben, og at vi ser ham som en spiller med et stort potentiale, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Thomas Gundelund debuterede for næsten to år siden på VB’s bedste hold, da han i slutningen af november 2017 kom på banen i en hjemmekamp mod Vendsyssel. Gennembruddet lod imidlertid vente på sig, men det kom i det tidlige efterår 2019, da Gundelund næsten ud af det rene ingenting fandt vej til startopstillingen mod Kolding IF. Thomas Gundelund kom med i stedet for en skadet Jacob Schoop.

- Inden Kolding-kampen var det vist de færreste, som regnede med, at Gundelund kunne spille på det niveau, han viste, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Siden har han overbevist os om, at han er dygtig spiller med et stort potentiale.

Annonce
Inden Kolding-kampen var det vist de færreste, som regnede med, at Gundelund kunne spille på det niveau, han viste.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Kan tage det næste skridt

Siden bevarede Thomas Gundelund pladsen, men efter Jacob Schoop kom tilbage, røg Gundelund ud på bænken, men han er fast mand i kamptruppen og første-indskifter til de centrale midtbanepositioner.

Foreløbig har Thomas Gundelund vist, at han kan være med på 1. divisions-niveau, men Jacob Krüger forventer, at Gundelund også kan spille med, hvis VB efter sommerferien spiller superliga-fodbold.

- Allerede i sin første kamp spillede han et stort overskud, og han viste, at han var klar, da han fik chancen. Vi har en forventning om, at godt kan klare det næste skridt, hvis det bliver aktuelt, siger Jacob Krüger.

Thomas Gundelund fik sin fodboldopdragelse i Skive og rykkede til Vejle i 2016 og spillede på klubbens bedste ungdomshold, inden han allerede som 16-årig blev trukket op i førsteholdstruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

Annonce