Annonce
VB

VB forlænger med angriber

Wahid Fagir har snust lidt til VB’s førstehold. Træner Constantin Galca gav ham spilletid i sommerens testkamp mod Silkeborg. Arkivfoto: Morten Pape
Wahid Fagir og Vejle Boldklub har forlænget samarbejdet med yderligere tre år.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub og Wahid Fagir forlænger samarbejdet med yderligere tre år.

Wahid Fagir er 16 år og fortsat U17-spiller, men han har det meste af efteråret spillet på klubbens hold i U19 Ligaen. Wahid Fagir har i løbet af efteråret scoret to gange i U17 Ligaen og fire gange i U19 Ligaen.

Steen Thychosen, talentchef i VB, kalder ifølge en pressemeddelelse Wahid Fagir for en teknisk dygtig spiller og en spiller med en høj fodboldintelligens.

- Vi har en spiller, der kan nå rigtigt langt, lyder Steen Thychosens vurdering.

Den nye aftale mellem VB og Wahid Fagir er lavet, så Fagir i foråret 2020 spiller på en traniee-kontrakt, mens han i aftalens sidste to et halvt år er på en fuldtidsaftale.

Steen Thychosen anser det dog som et åbent spørgsmål, om Wahid Fagir fuldfører den nyunderskrevne aftale, da den unge angriber ifølge Steen Thychosen er en spiller, som har påkaldt sig en del opmærksomhed fra udenlandske klubber.

- Det er klart, at hvis Wahid Fagir fortsætter med at udvikle sig godt, er det en spiller, vi har på kontrakt i begrænset tid, siger talentchefen.

Wahid Fagir er i øjeblikket med det danske U17-landshold i England, hvor landsholdet spiller en miniturnering med deltagelse af de engelske værter og Tyrkiet. VB har også Oliver Provstgaard Nielsen med på det U17-landsholdet, og desuden er Morten Bisgaard, analytisk træner i VB, med i trænerstaben omkring U17-landsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Annonce