Annonce
Sport

VB forlænger med cheftræneren

Constantin Galca skal også stå i spidsen for VB i den kommende sæson. Foto: Mette Mørk
Constantin Gâlcă skal også stå i spidsen for VB i Superligaen i den kommende sæson.
Annonce

Vejle: Det har ligget i luften i nogle dage, og nu er det også officielt. Cheftræner Constantin Gâlcă, der rykkede VB op i Superligaen efter et års fravær, fortsætter i samme rolle i den kommende sæson.

Hans kontrakt stod til at løbe ud efter sæsonens sidste kamp på lørdag ude mod Fremad Amager, men nu har parterne skrevet under på en ny et-årig kontrakt.

- Constantin Gâlcă har leveret det, der var målsætningen for sæsonen - nemlig oprykningen til 3F Superligaen. Vi er tilfredse med Gâlcă og hele trænerteamets indsats. Derfor var det vores naturlige prioritet at forlænge aftalen med Gâlcă for den kommende sæson, siger direktør i Vejle Boldklub, Henrik Tønder i en pressemeddelelse.

Constantin Gâlcă overtog cheftrænerposten i Vejle Boldklub tilbage i marts 2019, da Adolfo Sormani blev fyret. Constantin Gâlcă blev hentet ind i forsøget på at undgå nedrykning, men den mission mislykkedes.

Nu skal han forsøge at holde VB væk fra nedrykningen i den kommende sæson, hvor Superligaen er skåret ned fra 14 til 12 hold.

VB får comeback i Superligaen midt i september, når den nye sæson bliver sparket i gang efter en kort pause.

VB afslutter den nuværende sæson ude mod Fremad Amager på lørdag. Til den kamp kommer Constantin Gâlcă dog til at stå i spidsen for et noget amputeret hold. En stribe spillere er allerede blevet sendt på sommerferie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Politi og frivillige fortsætter søgningen efter forsvundne Jørgen: Håber hjemvendte vil kigge i garagen og haven

Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce