Annonce
VB

VB henter stopper med Serie A-kampe

Arlind Ajeti har spillet 18 A-landskampe for Albanien. Én af dem var i 2015 mod Danmark, og her havde Ajeti ved en enkelt lejlighed godt fat i Nicklas Bendtner. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Arlind Ajeti støder i nær fremtid til Vejle Boldklubs trup, som befinder sig i Portugal.
Annonce

Moncarapacho: Den albanske stopper Arlind Ajeti støder nær fremtid til Vejle Boldklubs trup, som i øjeblikket befinder sig i Portugal.

Ifølge Folkebladets oplysninger er det planen, at VB laver en længere varende aftale med 26-årige Arlind Ajeti. Det er dog ikke meningen, at Arlind Ajeti med omgående virkning træder ind på VB-mandskabet, da han seneste spillede en tællende fodboldkamp tilbage i maj 2019.

Det gjorde han for den schweiziske klub Grasshoppers, mens han tidligere har spillet i den bedste italienske række, Serie A.

Han repræsenterede Torino og fik omkring 40 kampe for klubben i Serie A.

Arlind Ajeti fik sin fodboldopdragelse i Schweiz hos FC Basel, og siden rykkede han til Italien, hvor han udover Torino også repræsenterede Frosinone og Crotone, inden han i sommeren 2018 vendte tilbage til Schweiz og Grasshoppers.

Arlind Ajeti har spillet 18 A-landskampe for Albanien, og han var med, da albanerne deltog ved Europamesterskabet i 2016.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce