Annonce
VB

VB i bekneb for backs

Jacob Schoop udgik med en fiberskade, da VB for fire uger siden mødte FC Fredericia. Nu er VB-anførereren klar igen. Arkivfoto: Mette Mørk
Jacob Schoop er tilbage i VB-truppen efter fire ugers fravær, og der er også plads til U19-spilleren Mathias Voss til pokalkampen mod Vendsyssel.

Vejle: Constanin Gâlcă er tvunget til kreativ tænkning, når han sætter hold til pokalkampen mod Vendsyssel.

Til opgøret, som spilles tirsdag aften i Hjørring, er VB uden samtlige de normale backs:

Malte Amundsen er af sted med det danske U21-landshold.

Viljormur Davidsen er af sted med Færøernes landshold.

Tobias Mølgaard er skadet.

Det mest oplagte alternativ, Thomas Gundelund, er udtaget til kampen, men han er tvivlsom deltager, da han på kampdagen slutter sig til VB-truppen, efter han spillede en turnering på Falster med det danske U19-landshold.

Mads Lauritsen spillede forrige sæson et par kampe som substitut på venstre back, mens Gâlcă nævner Nicolas Dantas som en mulighed. Desuden er U19-spilleren Mathias Voss med i truppen, og vælger Constantin Gâlca ham, bliver det debut.

VB-truppen

VB har følgende 19 spillere med til pokalkampen mod Vendsyssel. Én sorteres fra umiddelbart inden kampstart:

Indy Groothuizen og Thomas Hagelskjær (målmænd). Mads Greve, Mads Lauritsen, Nicolas Dantas, Johani Ojala, Mathias Voss, Jacob Schoop, Thomas Gundelund, Lundrim Hetemi, Adama Fofana, Diego Montiel, Lucas Jensen, Sergiy Gryn, Adam Jakobsen, Magnus Grødem, Matthew Conroy, Kjartan Finnbogason og Brenner.

Rytmen skal holdes

Constantin Gâlcă har udtaget den stærkest mulige trup til kampen, og VB drager til Nordjylland for at vinde.

- Vores seneste kamp ligger 10 dage tilbage, så alle er friske, og da vi først spiller på søndag, er der ingen grund til at spare spillere, siger VB-træneren og fortsætter:

- Vi befinder os i en god rytme, og den skal vi holde fast i.

Han forudser en noget sværere kamp, end da VB i begyndelsen af sæsonen vandt 3-0 i Hjørring. Vendsyssel har siden forstærket truppen, og Gâlcă forventer, at nordjydernes nye folk er med - blandt andre et par hollandske spillere.

Schoop i spil til holdet

Hos VB er det ikke blot de tidligere nævnte, der mangler. Ylber Ramadani og Arbnor Mucolli er heller ikke til rådighed, da de er på opgave med henholdsvis Albaniens A- og U21-landshold.

Til gengæld er der comeback til anfører Jacob Schoop, som senest spillede for fire uger siden, da VB hjemme på Vejle Stadion mødte FC Fredericia.

- Schoop trænede med i de seneste fire dage, så han er i spil til holdet, siger Gâlcă.

Jacob Schoop udgik mod FC Fredericia med en fiberskade i sin ene læg, og da lød prognosen på en pause af seks til otte ugers varighed.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Fra rugby i Erritsø til banko i Egeskov: Fotografens 10 favoritter fra ét års søndagsaviser

FC Fredericia

Minut for minut: FC Fredericia havde masser af chancer - men tabte alligevel til gæsterne fra Amager

Annonce