Annonce
Sport

VB kigger efter nyt til offensiven

Wahid Faghir spillede spidsangriber, da VB mandag aften vandt i Aalborg, og det gjorde han godt, men VB vil alligevel gerne hente yderligere en spiller ind til de forreste pladser. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Efter Raphael Dwamenas exit og Luis Henriques skade er Vejle Boldklub ramt på de forreste pladser - derfor kigges efter en ny spiller.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub ser sig om efter forstærkning til angrebet.

Klubben er ramt på de forreste positioner, efter den forleden sagde farvel i utide til Raphael Dwamena. Dwamena er ude på grund af problemer med hjertet, og det forekommer yderst tvivlsomt, om ghaneseren igen kommer i kamp for VB. I givet fald sker det dog ikke foreløbig.

- Dwamenas stop og Luis Henriques skade betyder, at vi er ramte i forhold til antallet af spillere til de forreste pladser, siger Jacob Krÿger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Luis Henrique holdes ude af en muskelskade, og Jacob Krüger forventer, at brasilianeren er ude mindst yderligere et par uger.

Og det er specielt positionen som spidsangriber, hvor det antalsmæssigt kniber. Wahid Faghir spillede mandag aften i Aalborg fra start som VB’s forreste angriber, og da han blev skiftet ud, kom Leonel Montano ind og overtog pladsen.

- Faghir spillede en fremragende kamp mod AaB, og Montano kom ind fra bænken og gjorde det godt, siger Jacob Krüger.

- Men Wahid Faghir er kun 17 år, og unge spillere kan ramme en periode, hvor tingene måske ikke kører, og så er der jo også risikoen for, at han bliver skadet, fortsætter Jacob Krüger.

Annonce

VB scorer masser af mål

Derfor er VB på udkig efter yderligere en spiller.

Udvalget er dog på denne tid af året begrænset, da kun spillere, som i øjeblikket står uden kontrakt, kan registreres og spille kampe.

- Vi håber, vi kan finde noget, som kan hjælpe os, selvom vi godt ved, det er svært, siger Jacob Krüger.

VB's offensiv har indtil videre gjort det godt, da klubben med 15 mål er den mest scorende i Superligaen.

Kantspiller Allan Sousa har foreløbig scoret fem gange, og det gør ham til delt topscorer i Superligaen - en førsteplads han deler med Patrick Mortensen fra AGF og Haji Wright fra Sønderjyske.


Dwamenas stop og Luis Henriques skade betyder, at vi er ramte i forhold til antallet af spillere til de forreste pladser.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

516 i Fredericia har nu været smittede: 12 flere seneste døgn

Annonce