Annonce
Sport

VB-målscorer: Mindes ikke et lignende mål

Arbnor Mucolli scorede for tredje gang i sæsonen, da han bragte VB foran med 1-0 mod FC Nordsjælland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Arbnor Mucolli ærgrede over, at VB ikke formåede at lukke opgøret mod FC Nordsjælland med en scoring til 2-0.
Annonce

Vejle: Hovedspillet hører ikke til blandt Arbnor Mucollis spidskompetencer, og den hovedstødscoring, han satte ind mod FC Nordsjælland, kan meget vel være karrierens første.

- Det er i al fald ikke mange, jeg har scoret på den måde, sagde han efter søndagens kamp på Vejle Stadion mod FC Nordsjælland.

Scoringen faldt efter cirka 35 minutters spille, da han snittede en frisparksbold fra Allan Sousa i kassen.

- Sousa slår de indlæg godt, og jeg kunne lige så godt forsøge mig med et løb i det forreste område, sagde Arbnor Mucolli og fortsatte:

- Og så var det dejligt, at det lykkedes.

Annonce

VB'erne mistede energien

Målet sikrede VB en føring på 1-0, men siden vendte nordsjællænderne kampen, inden VB i dommerens tillægstid udlignede til 2-2.

- Vi havde flere muligheder for at lukke kampen med en scoring til 2-0. Jeg havde også selv et par muligheder, som jeg desværre ikke fik udnyttet, sagde Arbnor Mucolli.

I stedet endte han og VB med at være tilfredse med uafgjort.

- Vi mistede lidt energi, da FC Nordsjælland udlignede. Derfor var det ærgerligt, at vi ikke kom på 2-0, for så var det helt sikkert dem, som havde mistet energien, mente han.

Arbnor Mucolli stod efter kampen med en stor ispose om sit ene knæ, hvilket skyldtes, at han allerede inden kampen havde lidt problemer med knæet.

- Jeg fik et spark over knæet i pokalkampen mod Randers, og der var tvivlsomt, om jeg overhovedet kunne spille, sagde han og tilføjede:

- Jeg var ikke 100 procent, men det gik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Fredericia

Mandagens lokale tal: Efter søndagens stigning er der igen få nye smittede

Alarm 112

Frækt indbrud natten til mandag

Annonce