Annonce
Sport

VB-matchvinder glad for målet og for at spille til nul

Mads Greve er nærmest ved at få trukket trøjen af, da han sammen med holdkammeraterne fejrede scoring mod OB. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Mads Greve kaldte VB-sejren over OB fortjent og er tilfreds med VB’s sæsonindledning.
Annonce

Odense: Det var en delvist indøvet detalje, som førte til Vejle Boldklubs sejrsmål i opgøret mod OB.

VB vandt i Odense 1-0 på en scoring sat ind af Mads Greve. Han kom først på en hjørnesparksbold og dirigerede kuglen i kassen.

- Det var aftalt, at jeg skulle søge det forreste område, og jeg fornemmede, jeg var tæt på mål, så jeg prøvede at styre den der ind, sagde Mads Greve efter kampen.

Ind kom den, men det så Mads Greve ikke, da han nærmest havde ryggen til OB-målet, da bolden passerede stregen.

Scoringen betød i sidste ende, at VB vandt kampen, og selvom spillet efter Mads Greves vurdering lod en del tilbage at ønske, kaldte han sejren fortjent.

- Vi skabte mere end OB, og vi sad på det meste af kampen. Var kampen endt uafgjort, var det jo ikke sådan, at vi kunne sidde og ærgre os over 20 brændte chancer, men vi kom til de fleste, sagde han.

Annonce

OB kom tæt på én gang

Kun enkelt gang kom OB for alvor i nærheden af VB-målet, men ved den lejlighed var målmand Indy Groothuizen på plads og vristede Emmanuel Sabbis afslutning til hjørnespark.

- Jeg er glad for, at vi spillede til nul. Ses bort fra AGF-kampen, har vi forsvaret os udmærket, selvom det er gået for mange mål ind. Denne gang, scorede de andre ikke, og det er selvfølgelig tilfredsstillende, sagde Mads Greve.

Sejren over OB betyder, at VB står med syv point efter sæsonens fire første kampe, og det udbytte er Mads Greve tilfreds med.

- Vi har fået en god start, men vi er nødt til at holde fokus på den næste kamp, sagde Mads Greve og tilføjede:

- Det er sådan, at vi kan vinde alle kampe, hvis vi spiller godt, men spiller vi dårligt, så er det også helt sikker, at vi taber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce