Annonce
VB

Efter et år i Vejle uden succes: VB sælger svensk angriber

Gustaf Nilsson nåede 22 kampe for VB og scorede fire gange. Nu fortsætter han karrieren hjemme i Sverige. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Gustaf Nilsson skifter til den svenske klub Häcken efter én sæson i Vejle Boldklub

Vejle: Vejle Boldklub skiller sig af med angriberen Gustaf Nilsson.

Den 22-årige Gustaf Nilsson vender hjem til Sverige og klubben Häcken, der trænes af den tidligere VB-træner Andreas Alm.

VB købte for cirka ét år siden Gustaf Nilsson af Brøndby, men opholdet i Vejle blev aldrig den store succes for den lange svensker, som døjede meget med skader. Han nåede blot 22 kampe og scorede fire gange.

Gustaf Nilsson stod i foråret i skyggen af Kjartan Finnbogason, og det ændrede sig ikke i løbet af sommerferien, og dermed trak det op til en halvsæson med begrænset spilletid.

- Det ser ud til, at vores træner vil spille en formation med én angriber, og den position sidder Kjartan Finnbogason tungt på, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, og fortsætter:

- Samtidig fik vi et godt tilbud fra den svenske klub, som sikrede os en økonomisk god aftale.

Annonce

Topscoreren solgt til tysk klub

Det svenske transfervindue lukker i dag, torsdag 13. august, og Häcken manglede en spidsangriber, efter klubben solgte sin topscorer Alexander Jeremejeff til Dynamo Dresden, der spiller i den næstbedste tyske række.

Jacob Krüger ønsker ikke at oplyse, hvor meget VB indkasserer for Gustaf Nilsson, som VB købte af Brøndby for et anseeligt millionbeløb.

- Jeg kan sige så meget, at vi har fået en meget fornuftig pris for ham, siger Krüger.

Trods Gustaf Nilssons farvel er VB ifølge Jacob Krüger dækket udmærket ind i forhold til positionen som spidsangriber.

- Adam Jakobsen er på vej tilbage og skulle snart være klar til at spille, og så har vi vores nye brasilianer, som også dækker den position og i løbet af overskuelig fremtid skulle være klar, siger Jacob Krüger.

Brasilianeren er Brenner Alves Sabino, som VB netop har af klubben S.C. Internacional.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce