Annonce
Sport

VB's angreb må væbne sig med tålmodighed efter forstærkning

Wahid Faghir har foreløbig scoret fem gange i Superligaen. Det er uvist, hvornår han er tilbage og får chancen for at score mål nummer seks. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Wahid Faghirs fiberskade er den første skade i den unge angribers karriere. Han har aldrig tidligere mistet en kamp på grund af en skade.

Vejle: Wahid Faghir må væbne sig med tålmodighed, og det samme må Vejle Boldklubs offensiv efter tiltrængt forstærkning.

Den unge angriber bliver næppe klar lige med det første, da han endnu ikke er tilbage på træningsbanen, efter han for en halv snes dage siden pådrog sig en fiberskade i højre baglår.

I øjeblikket tilbringer han tiden i styrketræningslokalet, og han tør ikke spå om, hvornår han er tilbage på træningsbanen og dermed kommet nærmere en plads på VB-holdet.

- Jeg ved det ærligt talt ikke. Det går heldigvis fremad, men jeg tør ikke sætte en dato på, siger Wahid Faghir.

Skaden opstod, da Wahid Faghir var af sted med U21-landsholdet i forbindelse med den seneste superliga-pause. Den 17-årige angriber spillede fra start i den første af U21-landsholdets tre EM-kampe, og i kamp nummer to kom han på banen fra anden halvlegs begyndelse, men udgik cirka 10 minutter før tid.

- Jeg mærkede, der skete et eller andet i baglåret, men jeg troede i første omgang ikke, det var noget alvorligt og forsøgte at spille videre. Jeg opdagede dog hurtigt, jeg ikke kunne sprinte, og så måtte jeg ud, siger Wahid Faghir.

Dermed mistede Wahid Faghirs landsholdets tredje kamp i Ungarn, og skaden koster også mindst et par kampe eller tre for VB.

Annonce

Karrierens første skade

Det er første gang i karrieren, at en skade koster Wahid Faghir kampe. En forstuvet ankel, som han spillede videre på, er alt, hvad der findes, når der kigges på Wahid Faghirs skadeshistorik.

Derfor kan han ikke som andre spillere kigge tilbage på tidligere skade og ad den vej komme med et bud på, hvornår han er klar igen.

- Vi står overfor nogle meget vigtige kampe, og nogle af dem kan jeg desværre ikke være med til. Det ærgrer mig selvfølgelig meget, siger Wahid Faghir.

Kan skaden også få betydning for, hvad der skal ske til sommer. For eksempel i forhold til et skifte til en udenlandsk klub?

- Så langt tænker jeg helt ærligt ikke. Lige nu handler det om at blive klar igen, og det holder jeg fokus på, svarer Wahid Faghir.

Annonce

Arbnor Mucolli er klar

Det ligger dermed fast, at nyt til offensiven skal komme fra andre steder, og en mulighed er Arbnor Mucolli.

Han så hele kampen fra bænken, da VB tirsdag spillede i Lyngby, men han føler sig klar, efter han mistede superligakampene mod AaB og FC Midtjylland på grund af en skulderskade.

- Det er efterhånden længe siden, jeg senest spiller, men jeg er klar og håber, der bliver brug for mig mod OB, siger Arbnor Mucolli.

Han spillede heller ikke med, da VB i superliga-pausen spillede testkampe mod FC Midtjylland og Silkeborg. Seneste kamp lå 6. marts, da VB hjemme på Vejle Stadion vandt 2-0 over fredagens modstander OB.Vi står overfor nogle meget vigtige kampe, og nogle af dem kan jeg desværre ikke være med til. Det ærgrer mig selvfølgelig meget.

Wahid Faghir
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Annonce