Annonce
Sport

VB's træningslejr: Turen går til Vestjylland

Wahid Faghir og resten af VB’erne må i januar blive hjemme i Danmark, da coronasituationen gør det vanskeligt at tage på træningslejr i udlandet. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub får i Vildbjerg nogle af de bedste faciliteter, som findes i Danmark, vurderer klubbens tekniske chef Jacob Krüger.
Annonce

Vejle: Normalt er destinationen sydlige himmelstrøg, når VB i vinterperioder drager i træningslejr, men i 2021 begiver klubben sig mod nordvest; Vildbjerg.

Fra 11. til 18. januar ligger VB i træningslejr i Vildbjerg, og det er selvfølgelig coronakrisen, der gør, at VB bliver i Danmark og ikke drager til for eksempel Portugal, hvor truppen i 2020 tilbragte et par uger.

- I princippet kunne vi godt rejse, men der skal ske ændringer i coronasituationen, hvis vi skal af sted, og i øjeblikket tyder intet på, at der sker ændringer, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Fodboldklubber er underlagt andre regler og retningslinjer end for eksempel turister, da fodboldklubbers træningslejre hører hjemme i kategorien erhvervsrejser. For eksempel er karantænereglerne andre for erhvervsrejser, end de er for turistrejser.

Når udlandet ikke er aktuelt, får VB i Vildbjerg nogle af de bedste faciliteter, som findes i Danmark.

- Hvis der i januar findes et sted i Danmark, hvor det er muligt at spille på græsbaner, så er det i Vildbjerg, siger Jacob Krüger.


Hvis der i januar findes et sted i Danmark, hvor det er muligt at spille på græsbaner, så er det i Vildbjerg.

Jacob Krüger


Annonce

Spillerne skal samles

Selvom VB-truppen ikke kan komme til udlandet, ønsker træner Constantin Gâlcă truppen samlet i en uges tid.

- Det giver noget socialt, og så er der også mulighed for at træne mere, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Og så er risikoen for smitte med corona også mindre, når vi holder truppen isoleret.

VB har i januar planlagt fire træningskampe, og den første af dem spilles i Vildbjerg. Det sker lørdag 16. januar, og modstanderen ved den lejlighed er 2. divisionsholdet Aarhus Fremad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce