Annonce
Sport

VB ser sin egen brasilianer an

VB-træner Constantin Gâlcă får de næste par uger mulighed for at se nærmere på den brasilianske offensiv-spiller Luis Henrique. Arkivfoto: Mette Mørk
Offensivspilleren Luis Henrique træner med i Vejle Boldklub, efter han tilbragte den første del af sæsonen på leje i finsk fodbold.
Annonce

Vejle: Luis Henrique er ankommet til Vejle.

Vejle Boldklub skrev tilbage i januar kontrakt med den brasilianske offensivspiller og lejede han omgående ud til den finske klub HIFK, som spiller i den bedste finske række.

Men nu er lejeaftalen ophævet, og Luis Henrique træner i denne uge for første gang med hos VB.

- Planen er, at vores træner i løbet af de næste par uger skal se ham an, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Luis Henrique, der er 22 år, nåede i løbet af 2020 25 kampe for HIFK og scorede ni mål.

Jacob Krüger karakteriserer Luis Henrique som en bevægelig spiller med en god teknik og en spiller, som dækker positionerne som forreste angriber og spilleren lige bag spidsangriberen.

HIFK er den finske klub, som ejes af Lucas Chang, tidligere bestyrelsesmedlem i Vejle Boldklub og tæt samarbejdspartner med VB’s hovedaktionær Andrew Zolotko.

Efter Luis Henrique har forladt HIFK, er der nu tre VB-spillere, som er i den finske klub på lejeaftaler; Adama Fofana, Foday Manneh og Vitinho. HIFK spiller i den bedste finske række og ligger i øjeblikket nummer fem blandt rækkens 12 hold.

Annonce

Briggs fortsat i spil til kontrakt

VB har fortsat englænderen Matthew Briggs til prøvetræning, og selvom Briggs ikke spillede i weekenden er han ifølge Jacob Krüger fortsat et emne i forhold til en permanent aftale.

Matthew Briggs spillede med i flere af VB’s seneste testkampe og var i Vejle, da VB lørdag mødte Randers FC, men da var han netop vendt tilbage til Danmark efter et kort besøg i England.

En permanent aftale fik målmand Alexander Brund forleden, og dermed råder VB over fire mål mænd i førsteholdstruppen. Om det antal tyndes ud, er uvist.

- Det seneste år havde vi fire målmænd, og det viste sig uproblematisk, så det kan ske igen, men samtidig vil jeg ikke udelukke, at der kan ske noget i forhold til vores målmænd, siger Jacob Krüger.

De tre øvrige målmænd i VB’s førsteholdstrup er Indy Groothuizen, Thomas Hagelskjær og Lucas Chang-Andersen.Det seneste år havde vi fire målmænd, og det viste sig uproblematisk, så det kan ske igen.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce