Annonce
Trekantområdet

VB siger farvel til forsvarsspiller

Arlind Ajeti fortsætter karrieren i Italien. Han nåede blot otte kampe for VB. Arkivfoto: Mette Mørk
Arlind Ajeti blev aldrig en succes i Nørreskoven og tager til Italien, men i stedet siger VB goddag til en alsidig franskmand.
Annonce

Vejle: Arlind Ajeti er fortid i Vejle Boldklub.

Den albanske forsvarsspiller skifter til den italienske klub Reggiana, som spiller i landets næstbedste række.

Arlind Ajeti, der fredag fylder 27 år, nåede blot otte kampe på VB’s bedste hold, siden han i det tidlige forår kom til klubben.

- I foråret var han tredje valg til pladserne i centerforsvaret, og nu er han kommet et skridt længere væk, efter vi hentede Alexander Milosevic, siger Jacob Krüger, teknisk chef i VB, og fortsætter:

- En spiller med Ajetis alder og CV skal spille, og det ville han få svært ved hos os. Derfor giver det god mening, at han kommer videre.

Arlind Ajetis fodbold-CV tæller blandt anden kampe ved EM-slutrunden i 2016 og kampe i den bedste italienske række, Serie A.

Jacob Krüger ønsker ikke at fortælle, om VB modtog en eventuel transfersum og i givet fald størrelsen.

- Vi kom frem til en aftale, som vi mener, er god, siger Jacob Krüger.

Annonce

En alsidig franskmand

Dermed er antallet af spillere i VB-truppen intakt i forhold til få dage tidligere, da VB forleden hentede den 24-årige franskmand Kevin Yamga.

Som tidligere omtalt kommer han til Vejle på en aftale af to års varighed, og Jacob Krüger kalder Yamga en alsidig spiller.

- Han kan spille de to kanter, og så spillede han i foråret enkelte kampe som højre back. Han er fysisk stærk og meget hurtig, og det giver en dimension til vores trup, som vi ikke havde i forvejen, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Og så ser jeg det som en stor fordel, at han er en alsidig spiller, og for eksempel dækker højre back, hvor vi har været lidt udfordret.

Udfordringen er, at Tobias Mølgaard endnu ikke er i fulde omdrejninger efter operationen for sportsbrok, og derfor stod VB med blot én spiller til positionen; Thomas Gundelund, og Gundelund er en spiller, VB-træner Constantin Galca tidligere har brugt på midtbanen.

Annonce

Længe til vinduet lukker

På grund af coronakrisen og den sene sæsonstart for de europæiske fodboldligaer holder sommerens transfervindue åbent til mandag 5. oktober.

Om det er opstår yderligere aktivitet, som involverer Vejle Boldklub, er ifølge Jacob Krüger uvist:

- Vi er tilfredse med vores trup, og vi mener, at vi er kommet langt og har nået det meste af det, vi gerne ville. Det er en trup med god konkurrence om pladserne, og det er vores forventning, at det vil skærpe os.

Men samtidig er der længe til vinduet lukker.

- I fodboldens verden kan tingene pludselig gå stærkt, og når der er 11-12 dage til vinduet lukker, kan opstå noget, og det gælder både ud og ind, siger Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Annonce