Annonce
Sport

VB skriver kontrakt med kroatisk fyrtårn

Dino Hodzic er ny tredjemålmand i VB. Foto: Lars Christensen.

Dino Hodzic er hentet til Vejle som udviklingsmålmand og tredjemålmand.

Annonce

Vejle: Det 21-årige kroatiske fyrtårn Dino Hodzic har været til prøvetræning i VB, og nu er der kommet en kontrakt ud af det frem til 30. juni 2018. Han bliver udviklingsmålmand og tredjemålmand.

Dino Hodzic kom til Nørreskoven i sidste måned, hvor han viste sig frem på træningsbanen.

Den 21-årige kroat er 2.05 meter og kommer på en fri transfer fra den kroatiske klub Zmaj Makarska, hvor han har spillet de sidste to sæsoner. Klubben spiller i den tredjebedste række i Kroatien.

Han spillede den sidste tid som ungdomsspiller i NK Hrvatski Dragovoljac og har også tidligere optrådt for den lille hovedstadsklub, NK Trnje Zagreb. Hvis han får debut for VB, kan Dino Hodzic blive klubbens anden spiller fra Kroatien. Den første var Dario Mijatovic, der spillede 54 kampe i perioden 2006-08.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, forklarer tilførslen af en målmand mere til A-truppen således.

- Vi har haft god tid til at kigge på Dino Hodzic i den sidste måned. Dels på træningsbanen og dels i de træningskampe, hvor han spillede foran et nyt forsvar. Her var der meget nyt for ham, og efter omstændighederne, gjorde han en god figur. Dino Hodzic indtræder i A-truppen som en udviklingsmålmand, og han skal først i fremmest lære.

- Dino har ikke tidligere været tilknyttet en professionel klub, og derfor er der et udviklingspotentiale i ham. I vores miljø håber vi, at Dino kan tage yderligere skridt i de kommende 12 måneder. Han er en målmand, der qua sin store højde har mange gode forudsætninger, men han skal skoles rigtigt, og det arbejde er vi allerede i gang med. Vi glæder os til samarbejdet og håber at præge Dino Hodzics udvikling i den rigtige retning, siger Jacob Krüger.

Dino Hodzic har allerede været i Vejle Boldklub i snart fem uger og har trænet under VB's målmandstræner Toivo Vadum.

Jacob Krüger har store forventninger til den unge kroatiske målmand på 2,05 meter. Foto: Mads Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Fredericia

Slut med fest og farver efter midnat?: To lokale barejere ser flest fordele ved tidligere lukketid

Annonce