Annonce
VB

VB slipper blot fire til landskampe

Viljormur Davidsen (til højre) - her i duel med FC Københavens Dame N'Doye - spiller i den kommende superligapause to landskampe med Færøerne - mod Malta og Rumænien. Arkivfoto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019
Den ny VB-træner Constantin Gâlcă får rådighed over langt hovedparten af truppen i den kommende landskampspause.

Vejle: Vejle Boldklub sender fire spillere af sted til landskampe, når der i næste uge tages fat på yderligere en omgang venskabs- og kvalifikationskampe rundt om i Europa.

Det er en hel del færre end i efteråret, da VB afleverede op til otte-ni spillere til landsholdsfodbold.

Det passer imidlertid klubben godt, at der denne gang afleveres et begrænset antal spillere. Årsagen er det nylige trænerskifte, da superliga-pausen på to uger giver træner Constantin Gâlcă mulighed for at se truppen nærmere an, uden arbejdet forstyrres af turneringskampe.

- I vores situation er det jo færre folk, der skal af sted, des bedre, siger Jacob Krüger, teknisk chef i VB og fortsætter:

- Nu får han mulighed for at træne med langt de fleste spillere i truppen, og han får også rådighed over dem, når vi spiller i Tyskland.

Superligapausen begynder på mandag og varer til små to uger. Turneringen genoptages omkring weekenden 30. og 31. marts.

I superliga-pausen tager VB til Tyskland og møder torsdag 21. marts St. Pauli fra den næstbedste tyske række - en kamp, der af sikkerhedsmæssige årsager er lukket for publikum.

Annonce

De skal af sted

VB har i den kommende superliga-pause fire spillere af sted på landsholdsopgaver:

Viljormur Davidsen
23/3, Færøerne-Malta, EM-kval.
26/3, Rumænien-Færøerne, EM-kval.

Ylber Ramadani
22/3, Albanien-Tyrkiet, EM-kval.
25/3, Andorra-Albanien, EM-kval.

Malte Amundsen
25/3, Rumænien-Danmark, U20, testkamp

Arbnor Mucolli
23/3, Albanien, U21-Tyrkiet
26/3, Andorra-Albanien, U21

Aktuel for det ny U21-landshold

De fire, som er af sted på landsopgaver er Ylber Ramadani (Albanien), Viljormur Davidsen (Færøerne), Arbnor Mucolli (Albanien-U21) og Malte Amundsen (Danmark-U20).

Det danske U20-landshold består af de spillere, som aldermæssigt er aktuelle til det kommende U21-landshold. Det nuværende U21-landshold spiller til sommer EM-slutrunde i Italien, og når den slutrunde er overstået, vil en del af spillerne være for gamle til at spille på ungdomslandsholdet, og derfor ses potentielle emner an på U20-landholdet.

Spillere som blandt andre Gustaf Nilsson, Kerim Memija, Melker Hallberg og Thomas Gundelund har tidligere på sæsonen været ude at spille landskamps-fodbold, men ingen af dem er denne gang udtaget til deres respektive landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

Annonce