Annonce
Vejle

VB slipper for at køre til Sønderjylland: Lys over stadion trods politisk slagsmål

Selvom sagen om Vejle Stadion er gået i hårdknude, kommer der bedre lys over stadion, så anlægget lever op til DBU's krav. Foto: Mette Mørk
Arbejdet med at etablere lys, der opfylder DBUs betingelser, er fortsat trods diskussionen om den nye lejekontrakt for VBs professionelle afdeling.

Vejle: VB's fans kan ånde lettet op.

De skal ikke til Haderslev for at følge superligaholdets hjemmekampe.

Selvom avisen i går kunne fortælle, at diskussionen om forbedringer på Vejle Stadion er gået baglås, bliver lysanlægget opgraderet, så det opfylder betingelserne fra Dansk Boldspil-Union (DBU).

Annonce

- Det arbejde er sat i gang. Udbuddet er gennemført og fortsætter, siger borgmester Jens Ejner Christensen (V).

Meldingen i avisen tirsdag var ellers, at han ikke foretager sig mere på denne side af sommerferien. Men den melding koncentrerer sig om anlægget af en ny hybridbane.

Kontakt til Sønderjyske

- Lyset skal vi have lavet. Det var derfor, jeg på det seneste byrådsmøde bad om en præcisering af, at det arbejde kan fortsætte trods diskussionen om lejekontrakten, siger borgmesteren.

Dermed står det fast, at VB fortsat kan spille holdets kampe på Vejle Stadion, selv når mørket sænker sig. Risikoen for at skulle finde et nyt spillested blev udløst, fordi DBU ikke vil forlænge den dispensation, Vejle Boldklub har haft de seneste sæsoner.

På den baggrund har klubbens direktør, Henrik Tønder, været i kontakt med kollegerne i Sønderjyske for at sikre, at VB i givet fald kunne spille hjemmekampene i Haderslev. Men det bliver der ikke brug for, kan Henrik Tønder konstatere:

- Vi var afhængige af at have en aftale, for at få licens til den nye sæson. Derfor kontaktede jeg Sønderjyske for at få en lejeaftale. Men nu står det klart, at der kan spilles på Vejle Stadion.


Såfremt krav, der ikke kan dispenseres fra, ikke opfyldes, kan pågældende stadion ikke anvendes, før forholdene er bragt i orden. Der må således træffes aftale om alternativt spillested.

Dansk Boldspil-Unions krav til danske fodboldstadioner


Annonce

Hybridgræs må vente

Mens der er lys over stadion, er der længere udsigter til, at spillerne får nyt græs under støvlerne. Som borgmesteren meddelte i går, foretager han sig ikke mere i den sag før tidligst i august. Det betyder endeligt farvel til ideen om, at en ny hybridbane kunne anlægges i fodboldpausen inden den nye superligasæson.

- Jeg var klar til at sætte arbejdet i gang på baggrund af den vurdering, vi har fået fra kommunens jurister, siger borgmesteren med henvisning til den nye lejekontrakt, der var lagt op til, siger borgmesteren.

Det var i den forbindelse, et byrådsflertal trådte på bremsen, og på det seneste byrådsmøde vedtog et krav om "en passende og eksternt godkendt afskrivningsprofil" på det nye baneanlæg.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Kvinde fulgte efter gerningsmand trods dårligt knæ: - Jeg havde jo ikke tænkt mig at fange ham og holde ham fast

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Vin- og cocktailbar er klar til åbning: - Vi glæder os til at vise det endelige resultat

Fredericia For abonnenter

Veteraner på sejltur med ro og rutiner: Snart er der plads til endnu flere

Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i juli 2021

Erhverv

Ny virksomhed i byen: Med 30 års erfaring går Peter iværksættervejen

Alarm 112 For abonnenter

Lille puf fik sat stopper for kørsel med 204 km/t: 24-årig sigtet for 25 forhold

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Vejle

Fjerde strejkeudvidelse på fire uger bliver næppe den sidste: - Det vil kunne mærkes i Vejle, det er der slet ingen tvivl om

Fredericia

Læser undrer sig: Er den gule trekant en parkeringsfælde?

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

FC Fredericia

Truppen vokser: FC Fredericia skriver med venstre back

Fredericia For abonnenter

Har uddelt over 20 verbale lussinger til byrådet og især ét parti: Det er en pligt, siger Jens Jørn

Alarm 112

Tyveri af cigaretter i Sønderparkens Nærkøb udviklede sig: Gerningsmand truede ved at trække hånd over halsen

Annonce