Annonce
Sport

VB slog atter til i slutfasen

VB spillede søndag eftermiddag i Odense mod OB. Foto: Claus Fisker/Scanpix
Mads Greve stod for kampens eneste træffer, da VB søndag vandt 1-0 over OB.
Annonce

Odense: Vejle Boldklub hentede søndag tre point.

VB vandt på Fyn 1-0 over OB, og for anden uge i træk slog VB til i slutfasen.

En uge tidligere udlignede VB til 2-2 i tillægstiden mod FC København, og søndag scorede Mads Greve med tre-fire minutter igen.

Dermed hentede VB tre point og stør med syv point efter sæsonens fire første kampe.

VB-træner Constantin Galca havde til OB-kampen skiftet tre i startopstillingen i forhold til kampen mod FC København. Jacob Schoop, Ylber Ramadani og Raphael Dwamena er nye. De afløser Lundrim Hetemi, Lucas Jensen og Wahid Fagir.

OB-træner Jacob Michelsen valgte en lidt anden tilgang og stillede for fjerde kamp i træk med den samme startopstilling.

Første halvlegs dramatisk højdepunkt faldt cirka midtvejs. Efter en duel midt på banen sparkede OB-topscorer Issam Jebali ud efter Saeid Ezatolahi, og dommer Jakob A. Sundberg trak det røde kort.

I den resterende del af første halvleg fik VB imidlertid ikke udnyttet den nummeriske overlegenhed.

Spillet manglede fart og opfindsomhed.

Kun én gang blev der truet foran OB-målet. Det skete da, Malte Amundsen smed et godt indlæg af sted, og Dwamena kom fint op og headede mod mål, men Oliver Christensen klarer i fin stil.

Ellers bød første halvleg ikke på ret meget foran de to mål, og generelt var der tale om en kedelig første halvleg, der sluttede, som den begyndte; uden mål.

Anden halvlegs indledning bød heller ikke på det store.

VB skiftede tidligt i anden halvleg Tobias Mølgaard og Wahid Fagir ind i et forsøg på at sparke mere liv i tingene.

Det hjalp lidt, og efter en times spil faldt anden halvlegs første mulighed.

Igen var det Raphael Dwamena. Han fik en udmærket hovedstødsmulighed på indlæg fra Allan Sousa – men bolden røg over mål.

OB havde i perioder en del spil i betragtning af, at fynboerne spillede i undertal, og Emmanuel Sabbi fik sent en god afslutning af sted, som Groothuizen viftede bolden til hjørnespark.

Det blev mere livligt mod afslutningen, og VB fik et par fine muligheder.

Den første kom til Dwamena, som fik muligheden inden foran mål, efter et godt raid af Wahid Fagir, og få minutter senere var Tobias Mølgaard tæt på med et skud, men det klarede OB-målmand Oliver Christensen flot.

Med fire minutter igen lykkedes det så for VB. Målet faldt efter et hjørnespark, som Mads Greve kom først til og passerede OB-målmand Oliver Christensen til en trods alt fortjent føring på 1-0.

Scoringen betød selvfølgelig at OB satsede alt, men VB kom aldrig under alvorligt pres og kørte de tre point hjem.

Superligaen holder nu et par ugers pause på grund af landskampe. VB’s næste superliga-kamp er søndag 18. oktober, når Lyngby gæster Vejle Stadion.

VB skal dog i kamp allerede på onsdag, når klubben træder ind i pokalturneringen. Det sker med en udekamp i Hobro – en sen forestilling med kampstart klokken 20.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce