Annonce
VB

Når de andre går på juleferie har VB stadig to kampe tilbage

Tobias Mølgaard og VB spiller årets sidste kamp 28. november i Viborg. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Vejle Boldklub står med to kampe, som afvikles efter hovedparten af de øvrige 1. divisionshold går på juleferie.
Annonce

Vejle: 1. divisions afslutning er programsat til midt i november, men Vejle Boldklubs efterår strækker sig helt frem til slutningen af måneden.

Det skyldes, at et par af VB’s kampe udsættes på grund af landskampsudtagelser.

Allerede nu er én af de forestående kampe flyttet til slutningen af november, og Jacob Krüger, teknisk chef i VB, forventer, at yderligere én flyttes.

Ylber Ramadani og Arbnor Mucolli er allerede udtaget til Albaniens kommende landskampe, og derfor er VB’s udekamp mod Viborg flyttet. Den var programsat til fredag 11. oktober, men den spilles i stedet torsdag 28. november med kampstart klokken 18.30.

Annonce

To landskampsperioder mangler

Ramadani og Arbnor Mucolli hører også til blandt de spillere, som VB forventer at slippe, når efterårets sidste landskampe afvikles.

Det sker omkring weekenden 17. og 18. november, hvor VB har en udekamp mod FC Roskilde. Den weekend er sidste spillerunde i 1. division inden vinterpausen, og opgøret mod FC Roskilde forventes afviklet weekenden efter.

- Det er den weekend, som afsat til eventuelt udsatte kamp, og jeg regner med, at vi møder FC Roskilde enten lørdag eller søndag i den weekend, siger Jacob Krüger.

De to udsatte kampe betyder, at VB’s efteråret forlænges med næsten to uger. Det er dog ikke noget, som generer i VB-lejren.

- Det var hele tiden vores træners plan, at vi fortsatte træningen til omkring 1. december, siger Jacob Krüger.

Jacob Krüger vil ikke udelukke, at andre af VB’s resterende kampe flyttes, men det bliver kun få dage frem og tilbage, da det vil være ad hensyn til eventuelle tv-transmissioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce