Annonce
Sport

VB tæt på aftaler med to nye spillere

Matthew Briggs (til venstre) har en fortid i en stribe engelske klubber, men hans næste klub bliver dansk; Vejle Boldklub. Arkivfoto: Dylan Martinez/Scanpix
Matthew Briggs og Alexander Brunst indlemmes i løbet af de nærmeste dage i VB-truppen på permanente aftaler.
Annonce

Vejle: Det er kun et spørgsmål om tid - formentlig få dage - inden Matthew Briggs og Alexander Brunst hver sætter signatur på en aftale med Vejle Boldklub.

Begge spillere har de seneste uger trænet med i Nørreskoven og desuden spillet med i flere af VB’s testkampe. I den seneste, mandag aften i Vildbjerg mod FC Nordsjælland, spillede Matthew Briggs og Alexander Brunst begge fra start, da VB-træner Constantin Galca stillede med det, som må betragtes som øjeblikkets bedste hold.

Forsvarsspilleren Matthew Briggs, 29 år, er ingen helt ukendt størrelse i dansk fodbold, da han spillede efteråret 2019 i 1. divisions hos HB Køge, mens han i foråret spillede få kampe for den engelske klub Dartford, inden coronakrisen lukkede for videre fodboldspil i de lavere rækker i England.

Den 25-årige målmand Alexander Brunst fik sin fodboldopdragelse i Hamburger SV, men han nåede aldrig kampe på klubbens bedste hold. Han rundede siden Wolfsburg og FC Magdeburg og står noteret for en halv snes kampe i 2. Bundesliga og yderligere tæt på 100 kampe på tredje og fjerde niveau i det tyske ligasystem.

Annonce

VB mangler mange til den sidste test

Alexander Brunst er med, når VB lørdag tester formen mod Randers FC.

Til gengæld er Matthew Briggs ikke med, da han er en tur hjemme i England, og så er VB også uden Tobias Sommer.

Tobias Sommer er den seneste, som har forladt VB, da den unge midtbanespiller drager til Island på en lejeaftale. Tobias Sommer spiller resten af 2020 i klubben ÍF Grótta.

Desuden mangler VB en stribe spillere, som er på opgaver med forskellige landshold:

Viljormur Davidsen er af sted med Færøernes A-landshold.

Juhani Ojala er af sted med Finlands A-landshold.

Ylber Ramadani er af sted med Albaniens A-landshold.

Thomas Gundelund er af sted med det danske U19-landshold.

Wahid Fagir er af sted med det danske U18-landshold.

Desuden er Tobias Mølgaard fortsat skadet.

Kampen VB-Randers FC spilles i VB Parken med kampstart klokken 14.00, men den er - som VB’s seneste testkampe afviklet i VB Parken - lukket for tilskuere. Det skyldes, at tilskuere til fodboldkampe skal have mulighed for at sidde ned, og antallet af siddepladser ved opvisningsbanen i VB Parken er yderst begrænset. Desuden må højest i alt 500 være til stede ved kampe, som ikke er superliga-kampe, og det er umuligt at administrere tilstrømningen til kampe i VB Parken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Fredericia

Mundbind eller visirer rykker ind på kommunale institutioner - værnemidler er klar

Annonce