Annonce
Sport

VB tager de bedste med til Aarhus

Diego Montiel scorede to af VB's tre mål, da vejlenserne spillede sig videre fra anden runde i pokalturneringen med en sejr på 3-0 i Hobro. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Wahid Faghir plejer sin ømme ankel og er ikke med, når Vejle Boldklub onsdag aften spiller pokalfodbold i Brabrand.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub stiller i stærkest mulig opstilling, når det onsdag aften gælder videre avancement i pokalturneringen.

VB møder ude Brabrand IF, og træner Constantin Galca gør som i andenrunde-opgøret mod Hobro; tager de bedste med.

Dog er er VB uden en god håndfuld spillere.

Viljormur Davidsen, Juhani Ojala, Ylber Ramadani, Saeid Ezatolahi og Thomas Gundelund er alle optaget af landsholdsfodbold, og så er Arbnor Mucolli heller ikke med. Han var udtaget til Albaniens U21-landshold, men sendte afbud, og plejer en mindre baglårsskade.

VB mangler desuden Wahid Faghir, som står over på grund af ankelproblemer. Den 17-årige angriber vred om på sine ene ankel i søndagens superligaopgør mod FC Nordsjælland. Skaden er dog ikke alvorlig, og derfor forventes det, at Wahid Faghir i én af de nærmeste dage er tilbage i fuld træning, og der er ingen problemer i forhold til næste superligakamp. Den spilles søndag 22. november, når Brøndby er gæst på Vejle Stadion.

Pokalkampen giver comeback i VB-truppen til Alexander Milosevic, der søndag ikke var med i truppen til FC Nordsjælland-kampen på grund af sygdom, og så er den brasilianske offensivspiller Luis Henrique klar igen efter en længere pause på grund af en muskelskade.

Annonce

To mulige debutanter

I VB-truppen findes desuden tre unge folk i form af russeren Ivan Repyakh, franskmanden Hocine Begacem og Villads Rasmussen. Hvis de to førstnævnte kommer på banen, er der tale om debut, mens Villads Rasmussen i sidste sæson fik sine første minutter på førsteholdet.

VB-truppen til pokalkampen ser således ud: Indy Groothuizen og Alexander Brunst (målmænd). Malte Amundsen, Mads Greve, Alexander Milosevic, Matthew Briggs, Tobias Mølgaard, Villads Rasmussen, Lundrim Hetemi, Jacob Schoop, Ivan Repyakh, Hocine Belgacem, Diego Montiel, Lucas Jensen, Luis Henrique, Leonel Montano, Allan Sousa og Kevin Yamga.

Pokalturneringen

VB's kamp mod Brabrand er i pokalturneringens tredje runde. Turneringens videre forløb er således:

4. runde: 15.-17. december. Lodtrækningen til 4. runde foregår torsdag 12. november.

Kvartfinaler: Afgøres over to kampe, 9.-11. februar og 9.-11. marts.

Semifinaler: Afgøres over to kampe, 14.-15. april og 21.-22. april.

Finalen: 13. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce