Annonce
Sport

VB tog endnu en superliga-skalp

Diego Montiel stod for kampens eneste træffer, da VB lørdag vandt 1-0 over Randers FC. Arkivfoto: Mette Mørk
Med en sejr på 1-0 over Randers FC fik Vejle Boldklub en god afslutning på rækken af testkampe. Næste gang er det alvor, superligapremieren mod AGF.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub afsluttede lørdag rækken af testkampe, og det skete med en udmærket indsats og en sejr på 1-0 over Randers FC.

Diego Montiel stod for kampens eneste scoring, da han i første halvlegs sidste minut omsatte et straffespark begået mod Sergiy Gryn.

Generelt leverede VB-holdet en ganske solid indsats, som det også var tilfældet fem dage tidligere, da VB vandt over et andet superligahold; FC Nordsjælland.

Lørdagens eneste bet bestod i en skade til nyerhvervelsen Alexander Milosevic. Den svenske forsvarsspiller stødte mod slutningen af første halvleg sammen med én af Randers-spillerne, og efter længere behandling på banen humpede Milosevic fra banen og vendte ikke tilbage.

- Nu må vi se, om der er tale om noget alvorligt, sagde VB-træner Constantin Gâlcă efter kampen.

Milosevic udgjorde sammen med Mads Greve igen det centrale forsvar hos VB, og de ligner Gâlcăs foretrukning. Begge alternativer til Greve og Milosevic manglede, Arlind Ajeti blev skadet i forbindelse med opvarmningen, og Juhani Ojala er af sted med Finlands landshold.

Derfor spillede Saeid Ezatolahi anden halvleg i det centrale forsvar, og det gjorde iraneren udmærket. Men han manglede til gengæld på midtbanen, hvor han i første halvleg havde godt fat i spillet og fyldte noget mod de fysisk stærke randrusianere.

- Vi så, at han formår at spille flere pladser, og det er positivt, sagde Constantin Gâlcă.

Annonce

90 minutter med få chancer

De 90 minutter i VB Parken foregik, uden at holdene kom til ret mange chancer. VB-målmand Indy Groothuizen havde undervejs et par redninger, men det brændte aldrig sådan for alvor på foran VB-målet.

VB skabte heller ikke ret meget. Dog var der et par gange optræk til noget, men det endte for ofte i ingenting.

For eksempel mod slutningen af kampen da fire VB’erne kom af sted og stod overfor blot to

forsvarsspillere. Det kastede kun en halvforkølet afslutning fra Lundrim Hetemi af sig. Den slags situationer skal der komme meget mere ud, når det bliver alvor.

Annonce

Savnede flere afslutninger

Constantin Gâlcă roste efter kampen spillerne og kaldte trods enkelte mangler indsatsen god.

- Vi spillede en god kamp mod en god modstander, sagde Galca og fortsatte:

- Jeg kunne godt ønske, at vi afsluttede noget mere.

Afslutninger er et godt middel til at begrænse modstanderens muligheder for kontraangreb, og dem havde Randers FC efter Gâlcăs vurdering for mange af.

- Vi skal også spille lidt hurtigere, end vi gjorde i dag. Der er stadig ting, vi skal arbejde med, men det har vi også mange dage til, sagde Constantin Gâlcă med henvisning til, at superligapremieren liggere en uges tid ude i fremtiden.

VB manglede mod Randers FC en håndfuld spillere, som er af sted med diverse landshold, og derfor bliver det med sikkerhed ikke de 11, som begyndte mod Randers FC, VB sender på banen, når der mandag 14. september i Aarhus står point på spil.

- Jeg har en idé om, hvordan vores startopstilling til den kamp skal se ud, men jeg har ikke bestemt mig endnu. Vi når at træne en del gange, inden vi spiller, og træningen får betydning for, hvordan holdet kommer til at se ud, sagde Constantin Gâlcă.

VB-Randers FC 1-0 (1-0)

Træningskamp

Mål: 1-0 Diego Montiel, str. (45.).

VB (4-2-3-1): Indy Groothuizen - Lucas Jensen, Mads Greve Alexander Milosevic (Lundrim Hetemi, 45.), Malte Amundsen - Jacob Schoop, Saeid Ezatolahi - Allan Sousa (Leonel Montano, 73.), Diego Montiel (Arbnor Mucolli, 67.), Sergiy Gryn - Raphael Dwamena (Kjartan Finnbogason, 67.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce