Annonce
VB

VB-træneren: Endelig kamp igen

Arbnor Mucolli har på det seneste været velspillende og banker på til det VB-hold, som lørdag spiller i Roskilde. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Efter 16 dages kamppause runder VB fodboldåret 2019 af med to kampe på seks dage - den første er lørdag i Roskilde.
Annonce

Vejle: Langt om længe er der atter kamp.

Sådan er fornemmelsen hos VB-træner Constantin Gâlcă inden lørdagens opgør ude mod FC Roskilde.

Når VB-mandskabet går på banen, ligger den seneste kamp 16 dage tilbage, og så lange pauser behager sjældent i fodboldens verden, og i den henseende er Constantin Gâlcă ingen undtagelse. Han foretrækker en kamp om ugen.

- Man vænner sig til pauserne, men det bedste er, at rytmen holdes, siger Constantin Gâlcă.

Den lange pause skyldtes, at VB havde en lille håndfuld folk udtaget til landskampsopgaver, og derfor blev kampen mod FC Roskilde rykket en uge ud i fremtiden. Og fem dage efter kampen i Roskilde venter et besøg i Viborg, og også Viborg-kampen er en udsat kamp fra en turneringspause på grund af landskampe.

VB's udskiftningsbænk vælges blandt disse: Thomas Hagelskjær og Gianluca Zanette (målmænd). Nicolas Dantas, Mads Lauritsen, Viljormur Davidsen, Thomas Gundelund, Arbnor Mucolli, Magnus Grødem, Adam Jakobsen, Vitinho og Brenner.VB-karantæner: Ingen.VB-skader: Lucas From.Dommer: Jonas Hansen.
Annonce

Har trænet afslutninger

VB tager til Roskilde som ubesejret i flere måneder.

Det seneste nederlag ligger tilbage i august, og der er ikke scoret mod VB siden slutningen af september. Dog er de seneste tre udekampe alle endt 0-0; mod HB Køge, mod Skive og mod Nykøbing FC.

Derfor har afslutningsspillet op til kampen mod FC Roskilde været i fokus.

- Vi har trænet indlæg, vi har trænet afslutninger og trænet forskellige situationer i vores modstanders straffesparksfelt. Vi har gjort, hvad vi kunne, mener Constantin Gâlcă.

Annonce

Mucolli byder sig til

Constantin Gâlcă vil ikke afsløre, om de manglede mål får konsekvenser i forhold til de 11, som indleder mod FC Roskilde.

Startopstillingen holder træneren helt som normalt for sig selv, og den offentliggøres en time inden kampen.

Dog har Arbnor Mucolli de seneste kampe gjort god reklame for sig selv med et par fine indhop. Mod Fremad Amager kom han ind og scorede, og i udekampen mod Nykøbing FC kom der mere drev i VB-offensiven, da Mucolli tidligt i anden halvleg kom på banen i stedet for Sergiy Gryn.

- Arbnor befinder sig i en god periode og spiller godt, når vi har haft brug for ham, siger Gâlcă.

Dog måtte Arbnor Mucolli indkassere et lille afbræk på grund af en overbelastningsskade. Den kostede ham deltagelse for det albanske U21-landshold, men ifølge Gâlcă er Mucolli helt klar:

- Han var ude tre-fire dage, men han har trænet i hele ugen op til Roskilde-kampen, så han er tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Annonce