Annonce
Sport

VB-træneren sur og skuffet efter vildt comeback

VB-træner Constantin Gâlcă var skuffet efter lokalopgøret mod AC Horsens på grund af de mange og store fejl, VB'erne begik. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Constantin Gâlcă så VB-holdet begå seks-syv enorme fejl, og det er alt for mange.

Horsens: Constantin Gâlcă mindede om en tordensky, da han gjorde status efter fredagens lokalopgør i Horsens mellem AC Horsens og Vejle Boldklub.

Kampen sluttede 3-3 efter AC Horsens-føring på 3-0 med en halv time igen, og alle forsøg på at trække noget positivt ud af VB-træneren - for eksempel et flot comeback og god moral - prellede fuldstænding af på Gâlcă.

- Vi kan jo ikke spille på den her måde. Én stor fejl i løbet af en kamp kan være svær at undgå, men vi begik seks-syv store fejl, og det går slet ikke, sagde Constantin Gâlcă og fortsatte:

Annonce

- Det er skuffende, at vi ikke er bedre til at holde fokus - det er ikke på den måde, vi spillede, man vinder fodboldkampe.

Det eneste, som Constantin Galca noterede med en vis tilfredshed, var, at VB kom fra Horsens med point.

- Men vi skal spille meget bedre og med meget større sikkerhed, sagde han.

Onugkha troede på det

Kampen tippede, da Constantin Galca kort efter pausen sendte German Onugkha ind i stedet for Lukas Engel.

Den russiske angriber scorede tre gange og fik vist sin styrke i straffesparksfeltet.

- Vi hentede et vigtigt point, sagde German Onugkha efter kampen.

Inden kampen mod AC Horsens stod German Onugkha noteret for én scoring; 2-0-målet i hjemmekampen mod OB, og så misbrugte han en stor mulighed sent i kampen, da VB i seneste runde tabte 1-0 i Haderslev til Sønderjyske.

- Da jeg kom ind, troede jeg på, vi kunne vende det, selvom det så svært ud, sagde German Onugkha, som spiller hos VB på en lejeaftale, der gælder for den igangværende halvsæson.

VB lejede ved udgangen af januars transfervindue 24-årige German Onugkha af den russiske klub Krasnodar, og VB ligger inde med en forkøbsaftale på Onugkha.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Fagforening havde 11 sager på Ulleruphus: Leder stoppede efter henvendelse

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce