Annonce
Sport

VB uden 4 stamspillere til lokalopgøret - én af dem har brækket foden

Tobias Mølgaard har et brud i sin ene fod og er færdig for sæsonen, og heller ikke Jacob Schoop, Mads Greve og Wahid Faghir spiller fredagens kamp i Horsens.

Vejle: Vejle Boldklub er uden fire stamspillere til fredagens lokalopgør mod AC Horsens.

Værst af de fire ser det ud for Tobias Mølgaard, som har fået et brud på en knogle i sin ene fod, og den skade betyder, at han er færdig for sæsonen.

Tobias Mølgaard bevæger sig rundt på krykker og har foden i en beskyttende støvle. Mølgaard pådrog sig skaden op til hjemmekampen mod AaB, og i første omgang lød diagnosen noget blidere, men det viste sig som én i den mere alvorlige ende af skalaen.

Annonce
Tobias Mølgaard (til venstre) har spillet sin sidste kamp i denne sæson. Højreback har brækket en knogle i sin ene fod. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sammen med Tobias Mølgaard kiggede også Mads Greve og Wahid Faghir på, da VB i søndags tabte 1-0 i Haderslev til Sønderjyske, og til AC Horsens-kampen får de på tribunen selskab af anfører Jacob Schoop.

I søndags udgik Jacob Schoop i anden halvleg, da han fik problemer med sit ene baglår, og skaden har siden holdt ham ude af træningen.

Håbede på tidligere comeback

VB-træner Constantin Gâlcă vil ikke spå om, hvornår Mads Greve, Jacob Schoop og Wahid Faghir er tilbage, men sidstnævnte sigter selv mod søndag 9. maj, når Sønderjyske er gæst på Vejle Stadion.

- Jeg håbede, jeg blev klar noget tidligere, siger Wahid Faghir, som pådrog sig en fiberskade, da han for en måneds tid siden var i kamp for det danske U21-landshold.

Wahid Faghir er sammen med Mads Greve med i dele af den fælles træning, men hovedparten foregår fortsat i selskab med en fysioterapeut.

- Men samtidig er det vigtigt, jeg ikke kom i gang for tidligt, så skader springer op igen, siger den 17-årige angriber og fortsætter:

- Jeg vil meget gerne tilbage, men vi har gode folk i klubben, som holder mig tilbage.

Fraset den nævnte kvartet har Constantin Gâlcă frit valg blandt de øvrige til mødet med AC Horsens, da VB fortsat holder sig fri af karantæner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Fagforening havde 11 sager på Ulleruphus: Leder stoppede efter henvendelse

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce