Annonce
Sport

VB vandt efter målfest i Nørreskoven

Diego Montiel og VB hentede søndag den første sejr på Vejle Stadion siden genstarten efter den lange coronapause. Foto: Ludwig Dittmann
VB smed undervejs to føringer mod Hvidovre men endte med at vinde med 5-3.
Annonce

Vejle: VB vandt søndag med 5-3 over Hvidovre efter pauseføring på 3-2 til gæsterne.

Wahid Fagir og Arbnor Mucolli scorede hver én gang for VB i første halvleg, mens Finnbogason efter pausen scorede to gange, inden indskiftede Leonel Montano cirka 10 minutter før tid lukkede kampen med scoringen til 5-3.

VB-træner Constantin Galca skiftede på tre positioner i forhold det hold, VB stillede med en uges tid tidligere i Kolding.

Lucas Jensen og Tobias Mølgaard stod over på grund af skader, mens Thomas Gundelund gled ud på bænken. Lucas Jensen er lyskenskadet, og Mølgaard har lidt problemer med bentøjet, mens Gundelund er frisk, men han blev afløst af Ylber Ramadani, som var fri af karantæne. Wahid Fagir afløste Lucas Jensen i Kolding, og det gjorde den unge angriber også mod Hvidovre, mens Arlind Ajeti får en startplads som højre back mod Næstved.

Annonce

Tidlig VB-scoring

Wahid Fagir kom tidligt i fokus, da han efter godt 10 minutters spil bragte VB foran med 1-0. Scoringen kom efter et godt angreb sat op i VB’s venstre side, og det endte med, at Arbnor Mucolli sendte bolden ind til Wahid Fagir, som fra en position midt i feltet sparkede bolden sikkert i kassen.

Hvidovre kom dog tilbage, da VB-forsvaret så noget vakkelvornt ud i forbindelse med et hjørnespark, som gæsterne tog kort. Der opstod lidt forvirring inde foran VB-målet, da bolden i anden omgang kom derind, og det lignede et selvmål.

VB svarede dog hurtigt igen. Minuttet efter kom der igen noget godt fra VB’s venstre side, og denne gang var Arbnor Mucolli, som fik sidste fod på bolden, da han hamrede den i kassen.

Dermed fik VB’erne hurtigt rystet udligningen af sig?

Nej.

Hvidovre formåede igen at svare igen, og det skete igen efter et hjørnespark. Og igen blev VB’erne overrumplet af et kort hjørnespark, og igen så defensiven uorganiseret ud, da Nicklas Schmidt på først på bolden.

Udligningen til 2-2 rystede VB-mandskabet, og det fik så inden pausen en regulær lussing. En ballonbold ind i feltet var nok, for den nåede Lirim Qamili først på, og det betød, at Hvidovre gik til pause foran med 3-2.

Annonce

Endelige fik Finnbogason scoret

VB fik tidligt i anden halvleg svaret igen.

Efter et hjørnespark passerede bolden igennem flere spillere, og den endte hos Kjartan Finnbogason, som fik puffet bolden over stregen til sin først scoring efter coronapausen.

VB sad i begyndelsen af anden halvleg på kampen, og det var tæt på en føring, da Juhani Ojala efter et indlæg ramte den ene opstander.

Hjemmeholdet kom dog foran, og igen var det topscoreren, der slog til. Malte Amundsen kom højest til et indlæg, men den netop indskiftede Amundsen ramte overliggeren, men Finnbogason kom først over riposten og bragte VB foran med 4-3 på sin sæsonscoring nummer 16.

Scoringen tvang Hvidovre længere frem, og det lignede en kamp med flere mål. Og det kom der.

Cirka 10 minutter før tid stjal netop indskiftede Leonel Montano bolden fra Hvidovre-målmand Filip Djukic og scorede i et tomt mål.

Dermed kunne VB-holdet kører de sidste minutter af klokken og

VB spiller allerede igen onsdag, når det gælder udekampen mod Næstved, og lørdag 27. juni er der igen fodbold på Vejle Stadion, når det gælder lokalopgøret mod FC Fredericia.

Annonce
Annonce
Fredericia

Ny hjertestarter i Kanalbyen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

For langt til Kolding: DF vil have testcenter til Fredericia

Fredericia

Efter badeulykke på Østerstrand: Badegæster siger ja tak til mere skiltning

Alarm 112 For abonnenter

Beboer i chok efter natligt knivoverfald på Devantiersvej: Falske betjente stak kvinde

Annonce