Annonce
Sport

VB videre - men efter møje og besvær

Allan Sousa er med, når VB tirsdag aften spiller pokalkamp ude mod Frem. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

København: Vejle Boldklub spillede sig tirsdag aften med møje og besvær videre til tredje runde af pokalturneringen.

VB mødte ude Frem fra 2. division og måtte igennem forlænget spilletid, inden pladsen i tredje runde var booket. VB vandt kampen med 4-3 efter 2-2 efter de første 90 minutter.

Frem begyndte aggressivt, og det gav hurtigt bonus, da den kinesiske debutant Wang Zhenao slet ikke fik dækket op, og de endte med en med, at en fri Tonny Adamsen passerede en chanceløs Thomas Hagelskjær i VB-målet.VB'erne brugte en lille halv snes minutter på at komme sig efter den tidlige scoring, og derefter stod der VB på den restende halve time af første halvleg. Udligningen kom midtvejs i halvleg, da Allan Sousas gode indlæg havnede ved den tidligere Frem-spiller, Adam Jakobsen, som sikkert hamrede kuglen ind.

VB havde yderligere et par halve muligheder, men der blev ikke scoret mere i første halvleg.

Anden halvleg begyndte, som den første sluttede.

VB havde masser af boldbesiddelse, men fik aldrig skabt de helt store muligheder. Det blev til at par halve, men heller ikke mere.Efterhånden som anden halvleg skred frem, bevægede hjemmeholdet sig lidt længere op ad banen, og det blev til et par indlæg, som dog ikke voldte VB-mandskabet problemer.

Problemer fik VB imidlertid med cirka 10 minutter igen. Hjemmeholdet kom for let igennem i VB's venstre side, og det endte med et indlæg, som den netop indskiftede Benjamin Warlo headede ind.

Det lignede afgørelsen, men et par minutter inden ordinær spilletids ophør fik VB spillet sig tilbage i kampen. Efter et godt angreb havnede et indlæg hos Adam Jakobsen, der scorede for anden gang på sin tidligere hjemmebane og sendte kampen i forlænget spilletid.VB sad på det meste i begyndelsen af den forlængede spilletid, men der gik 13 minutter, inden den fysiske overtag gav resultat. Jacob Schoop forsøgte sig fra distancen og scorede tæt op ad den ene opstander.

Det lignede en tidlig afgørelse, men Frem svarede igen, da Benjamin Warlo udlignede til 3-3 med lidt mere end fem minutter igen.

Den føring holdt dog kun i få minutter, for så fandt Vladis Emmerson indskiftede Lucas From, og From scorede fint med hovedet. Frem forsøgte med en sidste offensive, men VB'erne holdt stand.

Lodtrækningen til tredje runde foregår på torsdag ved middagstid. I tredje runde kan klubber fra Superligaen ikke møde hinanden, men der tages ingen geografiske hensyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce