Annonce
Fredericia

Vej spærret af 53 meter lang pumpe: Beton skal sendes op på fjerde sal

Oldenborggade er tirsdag delvist spærret for at gøre plads til en stor entreprenørmaskine. Ved Kongens Punkt-byggeriet hældes der beton ind på fjerde sal. Foto: Klaus Madsen

En betonpumpe fylder næsten hele vejbanen, og derfor er dele af Oldenborggade spærret i dag på grund den nye bygning ved Kongens Punkt.

Fredericia: En 53 meter lang betonpumpe rullede tirsdag morgen ind på Oldenborggade.

Her er vejen tirsdag spærret for gennemkørsel fra Købmagergade til Kongensgade, da STB Byg bruger den store entreprenørmaskine i forbindelse med byggeriet af Kongens Punkt.

Den køres ind på en lastbil og fylder 12 meter i bredden.

- Med betonpumpen har vi mulighed for at løfte betonen fra jorden og op i fire etagers højde, forklarer projektleder Michael Jessen fra STB Byg.

Kongens Port er et byggeri på 7.810 kvadratmeter og får både eje- og lejeboliger, ligesom der blandt andet bliver plads til en café med udendørs servering og en parkeringskælder.

Fredericia Kommune informerede søndag om de vejspærringer, der frem til onsdag følger arbejdet ved Kanalbyen og ved Nørre Voldgade, hvor der fældes syge træer.

Betonpumpen er 53 meter lang og kan dermed pumpe betonen ind på fjerde sals højde. Foto: Klaus Madsen
På gadeniveau føres den friskblandede beton ned i betonpumpen, hvorefter den kommer op i fjerde sals højde. Foto: Klaus Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet undersøger graffiti-hærværk med muligt racistisk budskab

Annonce