Annonce
Børkop

Vejarbejde efter jordskred driller mere end forventet

Andkærvej, mellem Andkær og Toftum, er delvist spærret af, så det kun er bilister fra Andkærsiden, der kan køre forbi. Det sker på nogle plader, der er lagt ud mellem vejen og cykelstien. Foto: Jørgen Flindt
Jordskredet ved Andkærvej, som skete i sidste uge, er mere omfattende end forventet. Så der arbejdes stadig på at stabilisere skrænten langs vejen.
Annonce

Andkær: De store, tunge maskiner er stadig i gang på Andkærvej, hvor der i sidste uge skete et jordskred på nordsiden af vejen.

Dengang håbede man fra Vejle Kommunes side, at det ville tage et par dage at løse problemet, men her over en uge senere er man stadig i gang med arbejdet, for det driller mere end forventet.

- Det har vist sig at være vanskeligere at stabilisere skrænten end vi i første omgang regnede med, siger Flemming Skovgaard, der er holdleder for Vej og Park ved Vejle Kommune.

Han forklarer, at man er nødt til at presse stolper ind i skrænten, og det er derfor, det tager længere tid end planlagt.

- Vi presser to rækker egetræsstolper ind, for på den måde at stive jorden af, så det ikke skrider igen. Det har vi gode erfaringer med fra andre steder, siger Flemming Skovgaard.

Han tør ikke helt sætte tidspunkt på, hvornår vejen igen bliver normal farbar. Som det er lige nu, er der ensrettet, og det er endda besværligt for de bilister, som må køre forbi. Han håber dog, at kommunens folk er færdig sidst på ugen, men det tør han ikke love, for, ja, vejret, og dermed også jorden, er ret vådt og i drillehumør for tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce