Annonce
Vejle

Vejle: Mød sundhedspolitikerne ved åbent hus i Sundhedshuset

Der holdes åbent hus i Sundhedshuset Vejle 4. december. PR-foto
Ved arrangementet i Sundhedshuset vil der blive sat fokus på indholdet af den nye, regionale sundhedsaftale, som trådte i kraft i år.
Annonce

Vejle: Vil du have en rundvisning i Sundhedshuset? Har du spørgsmål, du gerne vil stille de lokalt valgte på sundhedsområdet?

Så er chancen der onsdag 4. december klokken 15 til 17, hvor Vejle Kommunes sundheds- og forebyggelsesudvalg sammen med flere regionspolitikere står bag et "åbent hus"-arrangement i Sundhedshuset på Vestre Engvej i Vejle.

- Sundhed er noget, mange mennesker er interesserede i og har en mening om. Derfor synes vi, det giver rigtig god mening, at de på denne måde får mulighed for at møde de politikere der sidder med området, siger Peder Hummelmose (V) og Lene Thiemer Hedegaard (S).

De er henholdsvis formand for Vejle Kommunes sundheds- og forebyggelsesudvalg og medlem af Region Syddanmarks præhospital-udvalg.

Annonce

Rundvisning og spørgetime

Ved arrangementet vil der også blive sat fokus på indholdet af den nye regionale sundhedsaftale, som trådte i kraft i juli i år.

Der indledes med en rundvisning, og herefter er der spørgetime, hvor de fremmødte kan stille spørgsmål til politikerne, komme med forslag og drøfte eventuelle bekymringer.

Ud over Peder Hummelmose og Lene Thiemer Hedegaard deltager kommunens sundheds- og forebyggelsesudvalg samt Gitte Frederiksen (V) (udvalget for det nære sundhedsvæsen og psykiatri- og socialudvalget) og Mustapha Itani (V) (sundhedsudvalget og digitaliseringsudvalget) fra regionsrådet.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Annonce